reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Za szybko robie wszystko hihi

Załączniki

• DSCF0513.JPG
    DSCF0513.JPG
    5,2 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Joaaa sliczna ta Twoja pociecha!!!!!:-):-):-)wiecie co odpuscilam sobie co ma byc to bedzie:-D:-D:-D a jak tam Wasze malenstwa broja???daja pospac troszke???:-p:-):-)

czesc Dziewczyny!

Esti Olis nadgoni!Zuzia jest juz duza dziewczynka ale tak naprawde to wieksze dzieci sie rodza niz ona jes w tej chwili...Jak bylam w szpitalu to sie urodzil chlopczyk 5200 i 62cm :szok: Silami natury :szok: A Olis przeciez tak pieknie rosnie,ze cie zaskoczy jak szybko bedzie tez tyle wazyl :tak:

Katarzyna-Joanna 3mamy kciuki!I w ogole mamy 2w1 jakis przestoj nam sie zrobil :-D Wiec 3mamy kciuki za szybkie rozwiazania(rozdwajania).

B-Asiu metody stosowane przez ciebie sa sprawdzone...Takze nie zaprzestawaj tych dzialan! Nie wiadomo tylko jak szybko doczekasz sie efektow.Na pewno bedzie ci lepiej niz jakbys lezala calymi dniami i sie zadreczala kiedy w koncu nadejdzie ta wielke chwila :-D

Nie moge cos wkleic zdjec mojego szczescia :baffled: A chwale sie chetnie-uwierzcie!

Szczypawka kochana jestes ale juz naprawde sobie odpuscilam robienie czegokolwiek na sile po prostu zyje normalnie a nie jak wczesniej ze bardzo musialam na siebie uwazac bo takie bylo zalecenie mojej gin:dry: ciesze sie ze malenstwo zdrowo ci sie chowa oby tak dalej!!!no i wklej te foteczki;-):-D:-D:-D Pumi cos nie pisze hm....3mac kciuki trzeba hehe pozdrawiam!!!!!!!:-):-):-) ide robic obiadek

My po wizycie u kardiologa.....wszystko ok........ale niestety za mało przybiera na wadze, w 5 tygodni tylko 50 dag, będziemy szukać przyczyny, bo je dobrze i sporo ale nie tyje prawidłowo:-:)-:)-(.Pobrali mu dzisiaj dużo badań:morfologię, gazometrię, wapń , potas , crp i coś tam jeszcze.Po 14 mają być wyniki więc siedzę jak na szpilkach.oby było wszystko dobrze.Trzymajcie za nas kciuki
Tak się boję,że znowu do szpitala nas położą....:hmm:

Eh jak ja zazdroszcze wszystkim mamą...i oczywiście GRATULUJE :-)
Ja jak tak dalej pójdzie to się do lutowek przepisze, albo nawet do marcówek:baffled:
Termin za 6 dni...a jak szału już dostaje...jeszcze w dodatku się dowiedziałam, że lekarz nie może mi przedłuzyć zwolnienia L-4...ale dał do zrozumienia, że może za pieniądze...więc bardzo się zdenerwowałam...Posżłam do internisty i dostałam kontunuację L-4 na stawy... poprostu tragedia z tą służbą zdrowia...

Fantastyczna sprawa...nic tylko być lekarzem, ciągle płakać jak to zle i niedobrze :wściekła/y:i czekać na łapówki...bo na tym opiera się cała słuzba zdrowia w Polsce chyba

reklama
Esti 3mam kciuki zeby was nie brali do szpitala!Tam i tobie bedzie niedobrze i Olisiowi!Smutno i daleko od domku.Jak tam tyc w spokoju?! Moze przyczyna bedzie blacha...Licze,ze tak wlasnie bedzie!Badz dzielna! :tak: I daj znac co i jak...

Do góry