reklama
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
czesc Dziewczyny!
Esti Olis nadgoni!Zuzia jest juz duza dziewczynka ale tak naprawde to wieksze dzieci sie rodza niz ona jes w tej chwili...Jak bylam w szpitalu to sie urodzil chlopczyk 5200 i 62cm
Silami natury
A Olis przeciez tak pieknie rosnie,ze cie zaskoczy jak szybko bedzie tez tyle wazyl 
Katarzyna-Joanna 3mamy kciuki!I w ogole mamy 2w1 jakis przestoj nam sie zrobil
Wiec 3mamy kciuki za szybkie rozwiazania(rozdwajania).
B-Asiu metody stosowane przez ciebie sa sprawdzone...Takze nie zaprzestawaj tych dzialan! Nie wiadomo tylko jak szybko doczekasz sie efektow.Na pewno bedzie ci lepiej niz jakbys lezala calymi dniami i sie zadreczala kiedy w koncu nadejdzie ta wielke chwila
Nie moge cos wkleic zdjec mojego szczescia
A chwale sie chetnie-uwierzcie!
Esti Olis nadgoni!Zuzia jest juz duza dziewczynka ale tak naprawde to wieksze dzieci sie rodza niz ona jes w tej chwili...Jak bylam w szpitalu to sie urodzil chlopczyk 5200 i 62cm
Silami natury
A Olis przeciez tak pieknie rosnie,ze cie zaskoczy jak szybko bedzie tez tyle wazyl 
Katarzyna-Joanna 3mamy kciuki!I w ogole mamy 2w1 jakis przestoj nam sie zrobil
Wiec 3mamy kciuki za szybkie rozwiazania(rozdwajania).B-Asiu metody stosowane przez ciebie sa sprawdzone...Takze nie zaprzestawaj tych dzialan! Nie wiadomo tylko jak szybko doczekasz sie efektow.Na pewno bedzie ci lepiej niz jakbys lezala calymi dniami i sie zadreczala kiedy w koncu nadejdzie ta wielke chwila

Nie moge cos wkleic zdjec mojego szczescia
A chwale sie chetnie-uwierzcie!Szczypawka kochana jestes ale juz naprawde sobie odpuscilam robienie czegokolwiek na sile po prostu zyje normalnie a nie jak wczesniej ze bardzo musialam na siebie uwazac bo takie bylo zalecenie mojej gin
ciesze sie ze malenstwo zdrowo ci sie chowa oby tak dalej!!!no i wklej te foteczki;-)

Pumi cos nie pisze hm....3mac kciuki trzeba hehe pozdrawiam!!!!!!!:-):-):-) ide robic obiadek
ciesze sie ze malenstwo zdrowo ci sie chowa oby tak dalej!!!no i wklej te foteczki;-)

Pumi cos nie pisze hm....3mac kciuki trzeba hehe pozdrawiam!!!!!!!:-):-):-) ide robic obiadeke-stera
Fan(ka)
My po wizycie u kardiologa.....wszystko ok........ale niestety za mało przybiera na wadze, w 5 tygodni tylko 50 dag, będziemy szukać przyczyny, bo je dobrze i sporo ale nie tyje prawidłowo:-
-
-(.Pobrali mu dzisiaj dużo badań:morfologię, gazometrię, wapń , potas , crp i coś tam jeszcze.Po 14 mają być wyniki więc siedzę jak na szpilkach.oby było wszystko dobrze.Trzymajcie za nas kciuki
Tak się boję,że znowu do szpitala nas położą....
Tak się boję,że znowu do szpitala nas położą....

Eh jak ja zazdroszcze wszystkim mamą...i oczywiście GRATULUJE :-)
Ja jak tak dalej pójdzie to się do lutowek przepisze, albo nawet do marcówek
Termin za 6 dni...a jak szału już dostaje...jeszcze w dodatku się dowiedziałam, że lekarz nie może mi przedłuzyć zwolnienia L-4...ale dał do zrozumienia, że może za pieniądze...więc bardzo się zdenerwowałam...Posżłam do internisty i dostałam kontunuację L-4 na stawy... poprostu tragedia z tą służbą zdrowia...
Ja jak tak dalej pójdzie to się do lutowek przepisze, albo nawet do marcówek

Termin za 6 dni...a jak szału już dostaje...jeszcze w dodatku się dowiedziałam, że lekarz nie może mi przedłuzyć zwolnienia L-4...ale dał do zrozumienia, że może za pieniądze...więc bardzo się zdenerwowałam...Posżłam do internisty i dostałam kontunuację L-4 na stawy... poprostu tragedia z tą służbą zdrowia...
reklama
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Esti 3mam kciuki zeby was nie brali do szpitala!Tam i tobie bedzie niedobrze i Olisiowi!Smutno i daleko od domku.Jak tam tyc w spokoju?! Moze przyczyna bedzie blacha...Licze,ze tak wlasnie bedzie!Badz dzielna!
I daj znac co i jak...
I daj znac co i jak...Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 14
- Wyświetleń
- 1 tys
Podziel się:
:-):-)
i czekać na łapówki...bo na tym opiera się cała słuzba zdrowia w Polsce chyba