reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti tak na uspokojenie u noworodków, czesto gęsto wartości parametry są wieksze i tak np. białych krwinek dorosły człowiek ma standardowo do 10 tys bo wieksza ilośc moze świadczyc o jakims zapaleniu a noworodek może miec 40 tys. przez stres czy zdenerwowanie i nie jest to patologia.

reklama
Już doczytalam w necie, mieści się na granicy normy, o jest o 10-do 17 a on ma 11.A lukocyty ma 30 tys a norma to 15 wiec tez ujdzie:dry:
To j miałam właśnie tą hipotrofię........37 tydzień i 2225.............ale mam nadzieję zę będzie coraz lepiej
Dobrze ze z Dawidkiem już ok:-)teraz niech chłopak się zdrowo chowa i przynosi dużo radości rodzicom:-)

Albi...to zdjęcie z maskotką jest przecudowne...jaki on słodziutki:huh:
Ja już szału dostaje...termin za 4 dni i nic :sorry2: Wszytskie już prawie po porodach...zostałam tylko ja i Pumi...czy może ktoś więcej?

witajcie ! Pumi masz racje ciaza ciazy nierowna i co poczac.....Dziewczyny tyle roznych terminow podajecie z ktorymi szczerze mowiac pierwszy raz sie spotykam i tez pewnie sie bede musiala szybko zorientowac jak sie synus urodzi:happy2:
Girlygirl ja jeszcze zostalam , Asia s i kamalodz wiec troche nas jest!

wogole to do 4 rano spac nie moglam :baffled::baffled::baffled: ide do mojego mezczyzny sie troche przytulic i film ogladnac:-) 3majcie sie!!!

czesc Kochane
jestem dzis z Wami:) poniewaz jestesmy na obiadku u Dziadkow
Juleczek dzis (odpukac) spokojniutki
raz kweknal jak Go ubieralam...
a teraz ide zrobic mniej przyjemna rzecz- odciagnac pokarm... grrrrr...
a z moja waga- przytylam 16kg- czyli 66 kg a waze 55kg.... wchodze w jeansy sprzed ciazy, ale brzuszek zostal i te wstretne rozstepy... grrrrr.... moze polecicie mi jakies dobre kremy na zmniejszenie rozstepow??!!
caluje Was goraco

reklama
Ja tez sie meluduje w jednym kawalku. Dzis w nocy znowu rozpoczela sie akcja i kilka barrrrdzo bolesnych skurczow- ale nie umialam policzyc ich czestotliwosci bo jakies takie nieregulrane i kazdy trwal roznie i inaczej bolal. P. mnie chcial do szpiatala wiesc ale mowie mu ze za wczesniej i nawet nie wiem jak im te skurcze opisac. No i jak zwykle to tylko falszywy alarm i dzis rano wstalam i cisza- ani nawet bolu brzuszka. OOOO tak! dzis jestem zdegustowana i zla!

Do góry