reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc wszystkim
esti dzieki za pozdrowienia dla Karolka dzisiaj jest juz lepiej ale doczytalam sie w ulotkach od lekarstw ze jedne kropelki to antybiotyk .Ale widac byl potrzebny bo dzisiaj Karol wyglada lepiej a wczoraj byl az siny na buzi taki blady i wogule straszny starsze dzieci nie byly chore w takim wieku wiec bylam przerazona ze Karolek juz sie rozchorowal
jak nas zciagna ze strony glownej to gdzie bedziemy potem pisac

reklama
dzien dobry!

Na ropiejące oczko mogę z czystym sumieniem polecić...pokarm naturalny!W prawdzie moja mała księżniczka nie miała z tym problemu ale jakieś 2 tygodnie temu mój kochany kuzyn zaleczył w ten sposób oczko swojemu synkowi.3 dni i jak ręką odjąć!W mleczku maminym tyle przeciwciał,że sobie poradzą!Moja maleńka dostała jakiejś lekkiej wysypki i też ją mleczkiem posmarowałam 2 razy-następnego dnia nie było śladu :szok::happy:

szczypawka, ja zaraz wypróbuję Twój sposób!! moja Mała ma straszną wysypkę na pośladkach i na dole brzuszka, położna mówi że to alergia na pieluszki (a myśmy kupili wielką pakę Pampersów, które teraz mamy zamienic na Huggiesy :baffled:), może poskutkuje!!

Joooaaa ja bez zadnego pasa chodziłam a jak mnie wypisywali ze szpitala(po 2 tygodniach od porodu) to juz nie było widać,że byłam w ciąży.Żadne tam pasy nie pomagają tylko odrobinka ćwiczeń-napinać mięśnie brzuszka to można nawet zmywając naczynia czy biorąc prysznic.Skórę traktuję tylko oliwką po kąpieli,masażyk szorstkim ręcznikiem i po brzusiu nie ma śladu! :-)

A właśnie...Dziewczyny miałyście kreskę na brzuszku w ciąży?Zniknęła Wam już?U mnie tylko się skróciła :crazy: Dlatego zaczynam się denerwować czy całkiem zniknie :angry:

Moja księżniczka się obudziła więc znikam :-D

oh joj ja juz po badaniach teraz czekam na wyniki....jeszcze troche i mam nadzieje ze tez dolacze do swiezo upieczonych mamusiek!!!:-D
a jak nas zdejma ze strony glownej to fakt....gdzie nas szukac?? Pumi wracaj kochana do zdrowka!!!:tak::tak:

Szczypawka mysle ze jesli chodzi o brzuszek to sprawa tak indywidualna kobiety i na bank tez stanu sprzed ciazy:baffled:ciekawe jaki mnie los spotka..mialam plaski brzuszek ale troche sie naczytalam i laski ktore mimo ze mialy plaski brzuszek juz sie takiego nie dorobily niestety wiec gratuluje ze Tobie sie udalo!!!!:-):-):-)
ja tez zamierzam napisac miesnie brzucha i robic brzuszki potem ale slyszlalam ze cwiczyc mozna dopiero po pologu to prawda???!!!:szok::szok::szok:
i wogole fajnie ze napisalyscie o tym pasie poporodowym bo chcialam go kupic ale teraz sie wstrzymam skoro to dziala jak gips to nie ma sensu!! a te majtki poporodowe hm.....pomysle;-);-);-)ide lezec z moimi mezczyznami buziaki!!!

kamalodz i girly girl jak u WAs???sciskam!!!:-)

ja mam tą kreskę z góry na dół jeszcze w pełni, tylko trochę zbladła...
jak nas zdejmą ze str głównej to pewnie utowrzą nowe miejsce dla nas w "Dzieci urodzone w 2008 r." - "Styczeń 2008" ;-)

wszystkiego najkochańszego i najcudowniejszego córeczko z okazji imieninek!!

Martynka ma dzisiaj imieninki? :-D No to wszystkiego najlepszego maluszku!!!

A mnie ta kreska po porodzie wręcz ściemniała :baffled::dry: To ja nie wiem....mam się bać,że wcale nie zejdzie? :dry: No będę szczera-wolałabym jej jednak nie mieć!

Basia.Kama,Girly i Pumi!3mam kciuki żebyście zdążyły zanim nas jeszcze ściągną! :tak: Czekamy na nasze ostatnie forumowe dzieciaczki!

Niestety mój połóg przebiega dość boleśnie - teraz znów wraca ból brodawek (a myślałam że już minęło:no:, na który nota bene też własne mleko pomaga najbardziej) i czasem jeszcze nadmiar mleka tworzy zatory. Nikomu nie życzę:-(
Mój brzuszek już wygląda nieźle, ale to jeszcze nie stan sprzed porodu. Kreska jest. Chcę zacząć ćwiczyć, ale dopiero jak wszystko sie pogoi, bo do tej pory miałam kłopot z wstawaniem z łóżka:baffled:.
Pumi, zdrowiej szybko żebyś zdążyła przed porodem.:happy:

reklama
szczypawka - nie przejmuj się kreską, na pewno zejdzie!! ponoć do dwóch miesięcy to nawet czasem trwa, ale zejdzie, więc mamy jeszcze trochę czasu :)
dzięki za życzonka imieninkowe :-D

Do góry