reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Albi mnie też zjada stres i chyba moje mleczko też...:-(u nas już minął tydzień jak wysłaliśmy krew małego do IMiD. jeszcze tylko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 tygpdnie...:-:)-:)-(
Apropos morza...Kochamy łebe...troche tłumnie ale superowo...

reklama
Albi- nie mysl negatywnie bo sie jeszcze bardziej zestresujesz. Przyjda wyniki i zobaczysz ze niepotrzebnie byly te stresy - ktore Dawidek tez niestety odczuwa!
POZYTYWNE MYSLENIE DZIEWCZYNY!!!!!!!

bylam u mojej pyzy- policzki robia sie coraz bardziej nadete:tak:
na 17 znowu jade ja karmic. Ide sie teraz podlaczyc do mleczarni. Jednak elektryczna dojarka jest 100 razy lepsza niz reczna Avent Isis. Ale przydaja sie obie. Oto najnowsze fotki:

Załączniki

• Picture 948.jpg
    Picture 948.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 48
  • Picture 949.jpg
    Picture 949.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 52
  • Picture 950.jpg
    Picture 950.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 54
Majopa z tego co ja zrozumiałam to jeżeli jest ok to pismo juz nie przyjdzie.
Pumi mała ma super blond włosy i fajna nazecona dla Dawidka ;-).

Albi- jak moja laleczka bedzie w domu- przedstawie ja malemu przystojniakowi Dawidkowi. Na oddziale odkad mala sie pojawila nic innego nie slyszyszmy z mezem tylko pochlebne komentarze na temat platynowego blond naszej krolewny. Robi furore bo wszystkie inne niemowlaki sa czarne. Tzn hiszpanskie i meksykanskie i jakies tam jeszcze a nasza jedyna biala i to jeszcze blond:-D

To u mnie było to samo tyle ze robił furore bo miał sniadą cere i geste czarne włosy. Jak mnie juz zszywali to jeden z lekarzy az odeszedł ode mnie żeby go z bliska zobaczyć :-). Położne z pediatri to go przychodziły ogladac i ciagle mi go wyjmowały z łożeczka i całowały. Wariatki.:-)

Pumi cudna Dominisia.jak laleczka....włoski prześliczne:-)
Ja jak rodziłam to położna już powiedziała ze włochaty i czarny się urodzi........a już jak leżeliśmy na sali to jedna położna ciągle mu irokeza stawiała :-D:-D:-D

A nasz maluch się zbuntował i od godziny 20 w ogóle nie śpi.....rozgląda się śmieje i zaczyna popłakiwać bo jest już bardzo zmęczony ale zamknie oczy i za chwilę otwiera , patrzy na nas śmieje się i znowu zamyka...............:baffled::baffled::baffled:

Jutro wizyta w poradnii wcześniaków.......zobaczymy co powiedzą.............Oliś zjada super...ciekawe czy przytył trochę i czy będzie to na wadze widoczne...........żeby oni się nie przyczepili i nie chcieli nas do szpitala kłaść.....chyba ze stresu w nocy nie będę mogła spać:crazy:

Pumi ciesze sie bardzo,ze juz niedlugo Dominiczka bedzie w domu!Nareszcie bedziecie razem wszyscy!Szczesliwa rodzinka! :tak:

Kryzysu laktacyjnego nie mialam.Ale jak widzialam,ze jest odrobine mniej mleczka to pilam 1 herbatke laktacyjna na tydzien...Nadal smialo moglabym wykarmic bliznieta :tak: Zuzik je z 1 piersi i w dodatku nie sciaga calego mleka...A "zalewa do pelna" jak sie z mezusiem smiejemy.Jak ja odstawie troche wczesniej od piersi to w ogole nie ulewa.A jak sama skonczy jesc to jest tak przepelniona,ze przy kazdym ruchu jej mleczko wyplywa z ust az jej zejdzie ta nadwyzka...:-D

Gud myłning ;-)
Uprzejmie donoszę, że o godz 13 wczoraj po 22 godzinach porodu kamalodz urodziła synka - Maksika! :-D Maluch ważył 3110 g. :-) "Jest najpiękniejszy, ma ciemne włosy i niebieskie oczy" :-D

reklama
Do góry