reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
To ja wygram najkrócej 6:45!
Byliśmy dzisiaj u lekarza!Oliwierek waży 3130!W ciągu tygodnia przytył 23 dag.................neonatolog mówil że mogłoby lepiej być ale zważając na to że tak ładnie zaczął jeść dopiero od tygodnia to jest dobrze.Jest za to bardzo silny bo ładnie główkę podnosi i trzyma leżąc na brzuszku.I bardzo bystry jest...więc będzie na pewno ok!
Jestem taka szczęśliwa, ze już powoli na prostą wychodzimy!!!!!!!!!!!!!!!!Hura!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:;-)

Esterka to teraz tylko tyć bedzie i zaraz piekny puciek sie zrobi z syneczka ;-). Ja mam dzisiaj szmery w sercu przez tę odp. z IMiD :no::no::no::no: OBY BYŁO DOBRZE!!

reklama
Esterka dzieki za linka. Ja tez podałam swoj nr telefonu moze zadzwonią szybciej z wiadomosciami co jest Dawidkowi a moze nic nie jest.

Do góry