reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Basia Gratulacje i szybkiego powrotu na łono dopowych pieleszy.
Chyba jeszcze nie wszystkie bo co z Girly??
Agnie ależ fajna pyza z Ady. Taki słodki bobasek.;-)

cze kobitki. z tego co wyczytyłam to solarium niewskazane jak się karmi...Czy tak???Bo już mam chęć:tak::tak::tak::tak: :tak::tak:

Agnie a wasza Ada to taka sama pyza się robi jak nasz Filipek.....Chyba ładnie przybiera??Ale jest słodziutka i cudne minki robi....:-)

Hihi!Jak sie tak chwalicie to ja tez!

Oto moje cudo:-)

Załączniki

• DSC00949.JPG
    DSC00949.JPG
    32 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00955.JPG
    DSC00955.JPG
    36,1 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00950.JPG
    DSC00950.JPG
    47,3 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00956.JPG
    DSC00956.JPG
    31,2 KB · Wyświetleń: 33
No tak myslalam wlasnie...Walentynki-nikogo nie ma na forum :-) A my sie wlasnie wybieramy na spacer.Pogoda kiepska ale nie ma -10C wiec godzinny spacerek dla zdrowotnosci :tak:

Pumi Dominiczka bardzo podobna do mamusi!
Agnie alez Ada pyzata:-D A myslalam,ze moja ma pulchne poliki!
Albi rzeczywiscie przystojniak....
Kama slodziak!

Wszystkie dzidzie sliczne i slodkie!Az sie milo oglada.Chociaz najmilej wlasne!Od razu po porodzie wiedzialam,ze to najpiekniejsze dziecie na swiecie!!!:-D

Wiecie co- zmrozila mnie wiadomosc Ewy Adu. Kurcze od razu mam panike w oczach jakby moja mala znowu cos zlego spotkalo. Ewa- trzymajcie sie - zycze duzo sily!!!!
Basia- gratuluje- duuuzy twoj bejbus!!!!!

Skoro mowicie ze nie ma potrzeby budzenia co 2 godziny- dam sobie spokuj z wciskaniem mleka na sile. Ciekawe na kiedy mi wyznaczyli odwiedziny poloznej? jeszcze mnie nie powiadomili.
Jutro mamy wizyte kontrolna w szpitalu takze na forum bede dopiero wieczorkiem.
Dziewczyny- czy wy tez sie czujecie spelnione jak ja?
Wasze pyzie slodziutkie- mozna calowac i calowac w nieskonczonosc w policzki

Masiek- lez i zaciskaj mocno nogi!
To co widzialam na intensywnej terapi przechodzi ludzkie pojecie. Noworodki ktore wazyly mniej niz 2 kilo, urodzone w 6 miesiacu.... i inne ciezkie przypadki dzieci przedwczesniej urodzonych. Oczywiscie zgony sie tez zdarzyly w czasie moich pobytow u malej. Przezycia traumatyczne- dlatego jeszcze bardziej sie ciesze ze mala juz w domku i nie musze patrzec na ludzkie tragedie.

Dziewczynki są cudne.Oliwierek zdecydować się nie może............hi hi hi:-D:-D:-D:-D
Ewa_adu dużo zdrówka i dużo sił......trzymamy kciuki żeby było jutro ok na wizycie!

A my byliśmy dzisiaj u pediatry w przychdoni.Oli waży 3190kg!!!!!!!!W tydzień przybrał 29 dag i pediatra jest bardzo zadowolona.Mogę go już w nocy nie budzić do karmienia a w dzień co 3 godziny wystarczy karmić.

Pumi Dominika urodziła się z normalną wagą....i waży więcej niż Oliś.........ja go nie muszę budzić do karmienia co 2 godz. więc Ty tym bardziej Dominiczki.......na pewno sama się obudzi jak będzie głodna
B-Asia gratulacje i szybkiego powrotu do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry