reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pumi powiem ci szczerze, ze jeszcze nie widziałam noworodki z tak gęstymi blond włosami. Blond jakos mi sie kojazył ze słabszymi na początku a Dominczka ma piekne blond włosy. Oby jej zostały bo tak naprawde to za duzo prawdziwych blondynek nie ma.

Pumi, twoja Platynka jest śliczna naprawdę:-D
zresztą oczywiście wszystkie dzieciaczki są śliczne:tak:
dziuba, gratulacje i powodzenia - to są bardzo przyjemne rzeczy - przynajmniej ja cudownie wspominam okres przygotowań do własnego ślubu, wszystko robiliśmy z Mążusiem razem i ten okres oczekiwania też był już swego rodzaju świętem:-)

dzięki, ja mam nadzieję że nie będę się zbytnio stresować tymi przygotowaniami...
Pumi, Dominiczka jest po prostu boska!! takie ma gęste włoski, będzie piękną dziewczynką!!

pumi, śliczne blond włosy ma Twoja królewna :-D
U mnie położna była już z 4 razy i jeszcze z raz przyjdzie :-) Ogląda małą, sprawdza cycki, radzi jak jest jakiś problem... Fajna taka pomoc :-)
A to moja śpiąca królewna :p
Zobacz załącznik 67544

Ja sie nie moge napatrzec na wasze sloneczka!!!! wszystkie nasze skarby sa slodkie!!!
polozna wlasnie wyszla. bardzo mila mloda murzynka. bedzie jeszcze 3 razy bo tyle wizyt obejmuje moje ubezpieczenie. generalnie niepotrzebnie sie stresowalam. co do spacerku- kazala mala ubrac jedna warstwe weicej niz mam ja i na slonce bo jest jeszcze troszke zolta na policzkach.wiec tylko skonczymy doic cyca i idziemy

Pumi super że już na spacerek:tak:.ja zapomniałam że u Was inny klimat troszkę i inna pogoda.
Jak można wychodzić to pewnie.....my też dzisiaj byliśmy chociaż na dworze
- 4 było.Spacerowaliśmy 40 minut........słonko tak pięknie świeciło.....i nawet troszkę śniegu napadało.
Zdjęcia ze spacerku.W tle widać nasz blok
Zobacz załącznik 67553

reklama
Esti- ja sie absolutnie nie gniewam- wszelkie rady przymuje z otwartym sercem:tak:
wolalam sie 100 razy upewnic czy moge wyjsc juz z mala. na razie to doi i doi - zaraz nam slonce zajdzie;-)

Do góry