reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A mojemu Olisiowi coś na buźce wyskoczyło...aż szorstkie jest tylko nie wiem od czego...bo jest na sztucznym mleku.Może ma uczulenie na oliwkę?Ale wcześniej też smarowałam i było ok.Albo na matę......leży na niej buźką.....już ją wyprałam w jego proszku. A buźkę przemyłam rumiankiem.zobaczymy czy pomoże

reklama
U mnie ani razu nie była Połozna ale widze, ze nie wazne gdzie zawsze rady sa tesame. Chodzi mi o Pumi i jej położną, która powiedziała, ze jedna warstwe wiecej niz mama, tak samo nam mowiono w szpitalu.
Esti młody jak na drożdzach rośniea to, ze nie miał do tej pory alergi na oliwke nie znaczy, ze jej sie nie nabawił ja ost zjadłam garść ozechow (dosłownie garsc) i 3 dni miałam taką pokrzywke, ze musiałam isc do dermatologa bo nie mogłam spac w nocy. Szkoda, ze nie zrobiłam sobie zdjecia jak mnie obsypało Marek jak to zobaczył to aż sie wystraszył. Tak samo miałam z truskawkami, nigdy nie miałam na nie alergi az tu kilka lat temu miałam taką alergie jakby strupy przestałam jesc truskawki i mi po 2 dniach jak reką odjął przeszło ale na następny sezon nie reagowałam alergicznie na truskawki. Różnie to bywa z tą alergią ja mam nabytą alergie na laktoze, nie miałam az w wieku 17 lat mnie na nią uczuliło.

Pumi .. faktycznie Twoja malutka jest nimożliwa z tymi włoskami...wygląda jak maleńki aniołek:tak:

Dzisiaj dopiero mogę leciutko usiąść bokiem i opisać co nieco:-)
Co domojego porodu to była bardzo szybki...skurcze zaczeły się o 17 a że nie były dokuczliwe to do szpitala dotarłam o 21:30 - w ostatniej chwili - bo malutka tuliłam już do siebie o 22:10

Wrażenia ze szpitala nie za dobre...opieka fatalna a szycie zapamiętam chyba do końca życia. Nic trzeba szybko o tym zapomnieć i cieszyć się maluszkiem bo tak naprawde to on jest teraz dla mnie najważniejszy.

Girly- jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My dzis kolejny dzien odwiedzin zaliczylismy- padam na pysk. Ale zobaczcie jak Ania od listopada urosla a wazyla 2800 jak sie urodzila. Moja Dominiczka to przy niej kruszynka.Spiochy 4 rozmiary za dlugie hihihih. Beda sie kuzynki razem wychowywac!

Załączniki

• Picture 975.jpg
    Picture 975.jpg
    71,3 KB · Wyświetleń: 49
  • Picture 980.jpg
    Picture 980.jpg
    66,5 KB · Wyświetleń: 56
Girly- jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My dzis kolejny dzien odwiedzin zaliczylismy- padam na pysk. Ale zobaczcie jak Ania od listopada urosla a wazyla 2800 jak sie urodzila. Moja Dominiczka to przy niej kruszynka.Spiochy 4 rozmiary za dlugie hihihih. Beda sie kuzynki razem wychowywac!

Tym razem klikam do Was ze szpitala. Kuba ma obustronne zapalenie płuc. W domu została Julka z zapaleniem oskrzeli :( Od wt Kubuś brał antybiotyk na zapalenie oskrzeli, w śr w nocy zabrała nas karetka, bo młody zaczął się dusić. A w pt okazało się że poszło na płucka.
Leży tu pod kroplówkami, 4x dziennie inhalacje. Ogólnie lipa:( Jutro będziemy mieć opis RTG. W każdym razie mały ma zmiany na prawym płucku, które nie podobają się lekarzowi, ale dopiero jutro dowiem się co to....

Pozdrawiam :-)

reklama
Ewuniu, ucałuj Kubusia, biedactwo taki malutki a już cierpi... trzymamy kciuki żeby wszystko szybko się skończyło i żebyście szybciutko wrócili do domku! i Julka niech zdrowieje co by sie dzieciaczki nie zarażały nawzajem!

Do góry