reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Esti garulki dla psiapsióly:tak::tak::tak: i dużo zdrówka dla Filipka:tak::-):-):-)
Esti ja kapie co 3 dzień w balneum bo ma rumień ale tu chodzi o potówki, przynajmniej tak mi sie wydaje:confused:, bo krostki są na buźce i główce jedynie:-(
Albi u mnie też wichura była niezła, az mnie obudziłow wnocy a to dziwne bo ostatnio to mnie tylko Kacperek w nocy budzi , nawet telewizor mi nie przeszkadza.

A wczoraj mój Kacperek zrobił sobie czuwanie od 10 do 13 a potem od 20 ( po kapaniu:szok:) do 23, przespał się godzinkę, no półtorej i o 1 w nocy zjadł i spał do 6 rano, ale fajnie:tak::-D:-D:-D:-D. tylko ze podczas tego czuwania nie płakał tylko trzeba z nim gadać i mu mieszkanie pokazywać, a.. i był oczywiście na spacerku:tak:

czy słyszałyście o takim przesądzie , ze za matkę chrzestną nie bierze się kobiet w ciąży. bo ja o takim czymś nie słyszałam:no: ale wczoraj uświadomiła mi teściowa:dry:

a ja właśnie miałam upatrzoną kobitkę w ciąży , a rodzi dopiero w lipcu

sylka, niedawno któraś z nas pisała ze ćwiczenia można zacząć pół roku po porodzie... ale głowy nie dam która o tym mówiła i jak jest naprawdę (mnie to akurat nie dotyczy), ja myślę ze takie lżejsze ćwiczenia to wcześniej można zacząć, byle uważać na tą ranę...

Sylka ja niewdawno slyszalam o tym przesadzie. Zanim sie Dominiczka urodzila-poprosilam siostre zeby przyleciala do USA na chrzciny jako chrzestna . Ale w miedzyczasie moja siostra zaszla w ciaze i nici z przylotu-chrzestna natomiast zostanie z tym ze w kosciele stanie za nia moja przyjaciolka ale w papierach bedzie figurowac moja siostra. Potem tesciowa mi mowi , ze ciezarnej sie za chrzestna nie bierze bo przynosi ciezar na dziecko- gorszej bzdury nie slyszalam!!!!! tak ja wiele innych przesadow- jakby sie sprawdzaly to moje dziecko bylo by zezowate, okrecone pepowina, lyse, bez mozgu, i wogole wiele wiele innych......

dodam ze siostra tez ma termin na lipiec hihihi
Ide na 8 rano do fryzjerni: odrosciki, podciecie koncowek i odzywka z protein zwierzecych bo wloski mi cos zmarnialy.

pumi ja też o tym słyszałam!! nie może być w ciąży a jeśli masz córeczkę to chrzestna może mieć tylko syna (bo iaczej jedna dziewczynka drugiej szczęście w życiu zabierze) :confused: no i nie moze być małżeństwo chrzestnymi! ale to juz nie wiem dlaczego...

moja soistra ma sliczna coreczke a z droga jest w 21 tyg ciazy i nie mam zamiaru rezygnowac z niej jako chrzestnej bo te przesady to o dupe rozbic hihihi

No prosze :-) Alez smieszne te przesady!Ale chrzestna mojej Zuzi(siostra mezusia) ma 2 synow i w ciazy nie jest.Jest juz za to poproszona o bycie chrzestna :-) A chrzestny nie ma jeszcze rodziny.Jakies przesady dotyczace ojcow chrzestnych sa?Ja slyszalam tylko,ze jak sie wybierze chrzestnych jeszcze w ciazy to dziecko moze sie w nich wdac! :happy2: Ale z tym zabieraniem szczescia...Moja chrzestna miala corke i 2 synow.I jakos obie nie skarzymy sie na brak szczescia!Obia mamami w 2007r zostalysmy,mamy kochajacych mezow...

reklama
Do góry