reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Helenka- mój też nigdy nie zjadł 120 ml, zjada po 90ml a czasami nawet po 70ml- a ma 2 miesiące.Olisiek też ma czasami tak ze zje np.60ml i już nie chce a za pół godziny wrzeszczy o jeszcze.:baffled:Ale rozwija się dobrze więc ok.jest.My mamy Nutramigen..ale Bebilon jest bardzo dobry bo Ola , której pilnowałam jadał chętnie i ładnie przybierala na wdze i jest smaczne bo słodkie.jak mamusi
Ja robię brzuszki, kręcę hula -hop i skaczę na skakance:tak::happy2:
A ja piję piwko tylko dlatego ze nie karmie więc mogę sobie pozwolić:-D:-D:-p:-p:-p

reklama
My dzis pojdziemy na krotki spacerek na jakas godzinke. Wieje niemilosiernie.
maly niespokojny lezy kolo mnie na kanapie. podalam mu espumisan. Mam wrazenie, że ciagle chce cycka a ja nie mam juz sily- co zje to uleje a moje brodawki zaraz odpadna z bolu. Enfamil cos mu nie smakuje :(
Dziewczyny jakie najlepiej podawac zastepcze mleko zamiast tego Enfamilu
a oto i moj maly niecierpliwy:

Załączniki

• IMG_0855.JPG
    IMG_0855.JPG
    103,5 KB · Wyświetleń: 27
Tak do 2 miesiąca musza zjadac od 700 do 800 ml, jak karmisz z butelki bo wiadomo, ze te co karmia z cyca to na zadanie i nie wiedzą ile tak naprawde dziecko je.
Wiecie, ze ost mam ochote na papieroska, na mojego ukochanego vogue. Ja rzuciłam palenie jak zaszłam w ciaze a ogolnie to poprostu kurcze, lubiłam palic i teraz mnie nacodzi i cięzko mi z tym walczyć. Całe szczęscie jest Dawidek i dzieki niemu nie zaczełam znowu popalac.

Asia śliczny Twój Borysek!
a jak dokarmiacie dziewczyny swoje pociechy to jak często podajecie mleko w proszku w stosunku do cycka?

Ja jednego dnia daje tylko 120 ml sztucznego a nastepnego połowe tego co zjada dziennie bo nie mam tyle mleka.

kurcze a juz myslalam, ze zaraz pojde do sklepu i kupie jakies mleko zastepcze a tu lipa:-(trza sie skontaktowac z lekarzem

reklama
Do góry