reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Albi zdjecie petarda

Mialam straszna noc, wichura i mala ma duuzzze odparzenie na szyjce miedzy faldkami, cala noc plakala do teraz, ubralam ja zawinelam w kocyk i otworzylam okno. zasnela.
! nie spala (male drzemki)od 1 w nocy:szok::szok::szok::szok:jestem wykonczona i jeszcze wojna z plemnikodawca.
Powiedzial mi,ze jest zmeczony, bo musial rbic kuchnie. wysmialam go a poza tym wqwil nie textem "ty nic nie rbisz tylko przed kompem siedzisz" ooo w orde jeza

To nic to jest:
karmienie (popekane brodawki)
przewijanie
przebieranie
noszenie
uspakajanie
zmienianie pieluch
jakies 100 razy dziennie no i gotowanie
pomijam fakt,ze nikog ze znajomych nie widuje i sama w tym domu siedze przed kompem!

aha i wczoraj biedaczek byl tak zajety,ze nie mogl siusiu zrobic

BUAAAHHHHHHHHHHHHHHH, ja nie moge na kiblu normalnie usiasc od jakis 7tyg!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry:

reklama
witajcie Laseczki!!! lekarz przepisal mi w kroplach oczywiscie wit.K vit D i cebion multi i mysle jak temu synkowi to podawac jak go karmie w sumie tylko piersia! wiem ze vit D moge mu wkropic do buzi i dac cycka a reszte???!!!!pomozcie doswiadczone juz mamuski!!! :confused::confused::szok::szok:
wogole to mam dola bo kubus ma powtarzane badania krwi bo nie moga jednoznacznie wykluczyc jednej z chorob genetycznych -mukowiscydozy,fenyloketonurii i hipotyreozy....:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
ja jestem bardzo rzadko bo nie mam czasu siedziec na kompie........co innego laptop no ale nie posiadam niestety a maluszek rzadko mi pozwala to jest slodkie zajmowac sie nim ale brakuje mi Was ..........:blink::blink::blink:cos mnie chyba dopadlo jakas dolina yh...........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

B-asia ja tez karmie tylo piersia i daje kamilkowi te same witaminki i doktorka mi kazala dawac mu w taki sposob :mam sobie ociagnac pokarm na lyzeczke i dac krople witaminy na to i mu podac i tak kazde mam podawac.

dziekuje za tak expresowa odpowiedz Kasiu!!!:-)
wogole chce Wam pokazac mojego szkraba ale mam problem zeby wkleic te zdjecia yh;/ zobaczymy jak kubus jeszcze dlugo pospi bo to juz jego pora na cycka.........

nie mam sily myslec:sorry2:...............bylam w sutawnieniach i edycji zdjec i profilu i mam dobry rozmair zdjec a caly czas mi wyskakuje jakas wiadomosc i lipa nie pokaze Wam synka chodz sie staralam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

Anja, ja ostatnio też coś w ten deseń usłyszałam ;-)
B-Asia: wit K daję pipetą bezpośrednio do dzioba, wit D też. :-)

Witam!
Oliwier od wczoraj założył strajk i nie chce jeść..:no::no::no:w ciągu całej doby zjadł tylko 400ml!!!!!!!!!:szok:.A tak to mu nic nie dolega...śpi dobrze, sika dobrze, kupki robi, uśmiechniety, nie płacze.
Chyba postanowił się na wiosnę odchudzić...........:baffled::dry:.Dobrze, że jutro wizyta u lekarza, bo już mi ręce opadają.....mam nadzieję, że przybrał i ze szpitalem sie nie skończy, bo chyba w wariatkowie bym wylądował gdybyśmy znowu musieli iść do szpitala:-(

Ja już witaminek nie podaję............D3 nie trzeba, bo ciemiączko jest tylko 0,5x0,5. Za szybko też nie może zarosnąć, bo mózg nie będzie miał miejsca żeby rosnąć, kości czaszki twarde. Witamina K jest w mleku sztucznym
A inne leki podje łyżeczką dzidziową, odmierzam strzykawką potrzebną ilość na łyżeczkę i do dziobka:tak:

reklama
Do góry