Anja78
matka superstar
Albi zdjecie petarda
Mialam straszna noc, wichura i mala ma duuzzze odparzenie na szyjce miedzy faldkami, cala noc plakala do teraz, ubralam ja zawinelam w kocyk i otworzylam okno. zasnela.
! nie spala (male drzemki)od 1 w nocy

jestem wykonczona i jeszcze wojna z plemnikodawca.
Powiedzial mi,ze jest zmeczony, bo musial rbic kuchnie. wysmialam go a poza tym wqwil nie textem "ty nic nie rbisz tylko przed kompem siedzisz" ooo w orde jeza
To nic to jest:
karmienie (popekane brodawki)
przewijanie
przebieranie
noszenie
uspakajanie
zmienianie pieluch
jakies 100 razy dziennie no i gotowanie
pomijam fakt,ze nikog ze znajomych nie widuje i sama w tym domu siedze przed kompem!
aha i wczoraj biedaczek byl tak zajety,ze nie mogl siusiu zrobic
BUAAAHHHHHHHHHHHHHHH, ja nie moge na kiblu normalnie usiasc od jakis 7tyg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mialam straszna noc, wichura i mala ma duuzzze odparzenie na szyjce miedzy faldkami, cala noc plakala do teraz, ubralam ja zawinelam w kocyk i otworzylam okno. zasnela.
! nie spala (male drzemki)od 1 w nocy

jestem wykonczona i jeszcze wojna z plemnikodawca.Powiedzial mi,ze jest zmeczony, bo musial rbic kuchnie. wysmialam go a poza tym wqwil nie textem "ty nic nie rbisz tylko przed kompem siedzisz" ooo w orde jeza
To nic to jest:
karmienie (popekane brodawki)
przewijanie
przebieranie
noszenie
uspakajanie
zmienianie pieluch
jakies 100 razy dziennie no i gotowanie
pomijam fakt,ze nikog ze znajomych nie widuje i sama w tym domu siedze przed kompem!
aha i wczoraj biedaczek byl tak zajety,ze nie mogl siusiu zrobic
BUAAAHHHHHHHHHHHHHHH, ja nie moge na kiblu normalnie usiasc od jakis 7tyg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...............bylam w sutawnieniach i edycji zdjec i profilu i mam dobry rozmair zdjec a caly czas mi wyskakuje jakas wiadomosc i lipa nie pokaze Wam synka chodz sie staralam

.Dobrze, że jutro wizyta u lekarza, bo już mi ręce opadają.....mam nadzieję, że przybrał i ze szpitalem sie nie skończy, bo chyba w wariatkowie bym wylądował gdybyśmy znowu musieli iść do szpitala:-(