reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

kurcze mili, chyba kazda by sie wkurzyła na Twoim miejscu... moja teściowa nie żyje, wię zostaje mi tylko jedna mama na głowie, która też za dużo chciałaby mieć do powiedzenia... już rodzice zapowiedzieli ze kupią spacerówkę bo myśmy kupili normalny wózek, który co prawda ma spacerówkę ale strasznie ciężką no i oni chcą kupić... nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że chcą kupić wózek... jutro :baffled: kurna ledwo da sie w domu ruszyć a jeszcze dodatkowy karton który rozpakujemyy i tak dopiero za parę miesięcy... :baffled:

reklama
Ja ciagle nie śpie. Ost spałam do kilka godzin wczoraj od 13 juz nie spie. Jestem tak padnieta ale co sie położe i sie wyluzuje to zaczyna mnie w srodku nosic. Przyjechała moja mama i sie zajmie małym.

Dzieki dziewczynki za otuche , musialam sie wyzalic, tak jak mowi Pumi nie da jej sie prosto z mostu niczego powiedziec i bywalo juz tyle razy ze ja z zacisnietymi zebami sluchalam jej starodawnych rad. Za to moja mam sie nie wtraca bo uwaza ze ja jestem najlepsza osobo ktora wie co dobre dla mego dziecka. ja tez musze sie do gina umowic i tez chce brac tabletki

Mili doskonale Cie rozumiem i wspolczuje ale musisz chociaz spokojnie jej powiedziec cos do rzeczy bo Ci na glowe wejdzie calkowicie:szok:ja z moja mam tak ze wiem ze chce dobrze.......doradzi i chce pomoc zebym troche pospala czy zjadla jak czlowiek ale wkurza mnie ze ciagle wpycha mu ten smoczek!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a moj synek nie chce i czasem az reke go wywali na pol pokoju a ona ciagle ten smoczek kufa:-:)-:)-(mial kolke albo gazy i pomagalo mu noszenie jak przy odbijaniu.......a ona ciagle sie czepiala ze tak nie mozna bo kregoslup.....ja wiem ze dlugo tak nie mozna ale mu to pomaga co zrobic:-:)-:)-:)-(poza tym wyslalismy dzisiaj probki krwi synka do instytutu mam nadzieje ze wyklucza te choroby genetyczne bo jak nie to sie chyba zalamie:sad::sad::sad::sad::sad:musi byc zdrowy przeciez ladnie je spi nawet sie usmiecha nieswiadomie i przybiera ladnie na wadze..........yh mam doline dziewczyny niesamowita i okres nerwowki bo czekanie na wyniki trwa 21 dni:-:)-:)-(
Pumi dasz rade z malutka caly weekend!!!
a jesli chodzi o te wyprawy na spacerki to masakra ja jeszcze nie mam sil chociaz wozek nie jest ciezki ale duzo nie cwiczylam i szybko sie mecze a moja kondycja tak spadla ze az wstyd:baffled::baffled::baffled:ja na szczescie mieszkam wysoko bo na 5 pietrze ale mam winde ale schody niestety sa do pokonania yh:baffled::baffled::baffled: ja tuz po pologu jak tylko zglosze sie do gina to zamierzam brac tabletki:tak: a tak wogole opisze niedlugo swoj porod ale powiedzcie mi czy jak mialam zalozone szwy w srodku bo pekla mi pochwa w 2 miejscach...........to czy te szwy sa rozpuszcalne:confused::confused::confused:bo one mi wychodza po kawalku i czuje duzo dyskomfort:wściekła/y::wściekła/y::angry:sciskam Was mocno!!!

Zostajemy z Kubuniem sami na 2 tygodnie. Julcia jedzie z tatusiem w niedzielę na turnus rehabilitacyjny pod Warszawę. Będzie smutno w domku ale w końcu będzie duuużo czasu na kompika i spanko

Rozkłada mnie na maxa. Gardło boli..Zimno.. Wiecie może co mogę sobie kupić bez recepty ? MAm tu taką stronkę, tam się wpisuje nazwę i niby pisze czy można brać ale ... nie wiem czy ufać ??
Gdy karmisz piersią... | Lek Bezpieczny

mili, nie daj się po prostu i albo wal prosto z mostu albo kiwaj głową a rób swoje;-)
AsiaS, ja też miałam szwy wewnętrzne, częściowo sie rozpuściły, częściowo Mażuś mi wyjął a resztę dokończyła położna. Oczywiście jak pójdę do gina to jeszcze to sprawdzi.

:-)czesc dziewczyny.mam za soba koszmarna noc.niespalam bo kamilek mial straszny katar i niemogl przez to oddychac.bylam z nim rano u doktorki.przepisala mu kropelki do nosa i powiedziala ze osluchowo jest wporzadku i gardlo wporzadku. dala mi skierowanie do szpitala w razie gdyby dostal dzis w nocy goraczki lub kaszlu przy ktorym by sie ksztusil

reklama
kurcze, Katarzynka, trzymamy kciuki zeby maluszkowi nic nie było a skierowanie okazało się niepotrzebne!! ja się dziś wyjątkowo wyspalam, aż w szoku jestem, Mała tylko raz się obudziła w nocy na karmienie, spała 6,5godz bez przerwy!!

Do góry