reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Asia Borysek taki słodki:tak::tak::tak::tak: i rzeczywiście duzy już jest:-D:-D

to ja tez pokażę ile Kacperek urósł:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    465,2 KB · Wyświetleń: 34
  • 12.jpg
    12.jpg
    380,4 KB · Wyświetleń: 35
  • 13.jpg
    13.jpg
    412,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 14.jpg
    14.jpg
    507 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Przepraszam ale jestem zła i toroche poprzeklinam, zatkajcie uszka swoim dzieciaczkom nie czytajcie..........
qrwa mam do zapłącenia 700 zł podatku ale i tak zrobię to jak najpoźniej, dostałam podwyżke 750 zł i to od stycznia ale, ze nie wypłacali ani w styczniu ani w lutym to teraz miało przyjsc z wyrownaniem i sie juz cieszyłam.
Mam do zapłacenia w tym mieisiacu ubezpieczenie sam i sie nastawiłam, ze fajnie bo kase dostane wieksza i co?? qrwa jeden wielki uj. Pier..dolone państwo, dostaje zasiłek macierzyński i oczywiście jest to średnia ost 12 miesiecy i tak dzieki temu dostałam o blisko 2000 zł mniej. Fuuuucck!!!!

a teraz coś milszego ode mnie. Śliczne te wasze dzidziusie. Asia, Sylwia, pienie rosną. Moj dzisiaj wazył przed kupą 5240g po kupie 5060g haha to był pomiar dosłownie 10 min poźniej. Przebierałam go i zwazyłam na golasa, i jak mowie 10 min później usłyszałam prrrr i Dawidek zrobił uuuuuuuuu co znaczyło, ze go przeczysciło:-D i było o 180g mniej.

Ja i tak jestem w szoku z tą podwyżką, myslałam, ze bedzie to 3% no na mxa 5%, wiecie tak inflacyjna a tu dali prawie 10%:szok:, ale i co z tego jak za urodzenie dziecka je...ny ZUS płaci tylko śr ost 12 miesiecy.

Witam mamusie!!!!!!!!!!!!!
Moj Maksik tez dzis troche marudny,spi po 15-20 minut i ciagle glodny.
Dzis mijaja trzy tygodnie od porodu i ja wciaz krwawie,troche mnie to niepokoi ale widze ze to raczej normalne czytajac Wasze posty.
Rowniez zapraszam do siebie na naszej-klasie. Kamila Pacholska (łódz/uk)

jutro ide z Nadi do lekarza bo to moze byc zapalenie pecherza:szok::szok::szok: dzis bylysy na spacerku w lesie:-)fajnie bylo no i noc super przespana, teraz nalalam sobie 1/3 lampki wina i delektujac sie -sprzatam:blink::blink::blink:
Albi to jeszcze nic ja kasy jeszcze wogole nie dostalam, pani urzedniczka poinformowala,ze piniazki w marcu byndam...
kuwa, gdybym nie miala firmy i kasy to wielki uj tez,z czego bym zyla????od stycznia aha jeszcze t,ze gdyby firma byla zarejstowana namnie to bym nic nie dostala, bo WLASCICIELKA FIRMY NIE PRZYSLUGUJE URLOP MACIEZYNSKI, niezle co? prrodzinne panstwo, ale nie nazekam, lepiej tu niz w Ameryce, tam musisz wracac d pracy po 3tyg tyle trwa maciezynski:no:
dobrze,ze firma jeszcze zarejestrowana namoja mame

reklama
ja dzwoniłam dziś do mojej ginekolog bo od wczoraj zaczęło się plamienie, a dziś to już można nazwać krwawieniem no i babka mi powiedziała ze możliwe ze dostalam okres :) albo to tak na koniec połogu, też normalne, mam obserwować... za tydzień kontrola, zobaczymy co powie, na pewno chcę tabletki, przez jakieś 3lata najbliższe nie zamierzam rodzić!!

Kama, jest kilka osób o Twym imieniu i nazwiska i nie ma z Łodzi, albo mi coś nie działa :baffled::zawstydzona/y:

Do góry