reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Basiu niejestes rzadna wyrodna matka :angry: .
moj kamilek nadal niespi ani nocami ani dniami .padamy juz z nog .do tego upodobal sobie noszenie na rekach a wazy 5.100 i ja bedac dzi samamusze -ledwo trzymajac sie na nogach -nosic go co troche.
Kamalodz niemoge znalesc cie na naszej klasie .
jeszcze raz dziekuje wam za rady i wsparcie

reklama
Jedno becikowe to te które każdy dostaje a drugie jako zapomoga 1500 zł jeśli dochody rodziny nie przekraczaj 546 zł-jednorazowe i jeszcze co miesiąc 48 zł jeśli dochody rodziny nie przekraczają 546 zł.

Drugie becikowe zależy od miasta, w którym się mieszka, u nas np. dostaje się 1000 jeśli się nie przekracza 1008zł dochodu na osobę w rodzinie. No a to trzecie to tak jak pisze esti.

becikowe dostalam 1000 zl kupie nianie i lozeczko turystyczne no i na pieluchy bedzie:nerd:ja widzialam zajebista torebke za 500....myslalam,ze moze z kasy za ubezpieczenie ale poszlo na zycie, szczescie sie usmiechnelosasiadce opylam stara kuchenke za 200 a siostrze Lukasza pralke za 200, bo kupilam nowa, czyli na torebek budziet kasa!:-D:-D:-Dmoze to wariactwo ale ja mam pierdolca na punkcie torebek:baffled:

chyba czeka mnie kupienie wszystkich jeansowod nowa,bardzo mi bidra sie rozeszly a to chyba nieodwracalne i niezalezne od wagi:sorry2:

A ja na punkcie kolczyków......ale to tańszy interes:-D.Skoro możesz sobie pozwolić to kupuj.................a co sobie będziesz żałować........pieniądze są po to aby je wydawać:tak::tak:

reklama
Ja ostatnio kupiłam sobie jeansy w House......rozmiar 30 a przed ciążą nosiłam 28:baffled::baffled::baffled::baffled:.Tak to dobre......ale nie mogę się dopiać w biodrach.barkuje mi doslownie 3 cm!:baffled:Moje kochane spodenki leżą w szafie:-:)-:)-(

Do góry