reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A mój Kuba jak go boli brzuszek to nie ma szans - smok musi być! Inaczej by godzinę na cycu wisiał. Jak nic mu nie dolega to wypluwa smoka od razu jak zasypia i śpi całą noc bez niego(z przerwami na jedzonko oczywiście)

esti Oliś sweet :-D

reklama
Tobi by chyba umarł bez smoka - on miał taka potrzebę ssania już w szpitalu w dzień urodzenia, a wcale nie był głodny. Ale ssie tylko jak ma ochotę, nie non-stop i nie w jakichś określonych sytuacjach np. do spania - tylko bardzo różnie.

Ja daje smoka ale nie zawse Karol go chce w nocy do spania tez nie potrzebuje zadko musze mu w nocy podac smoka
esti Olis cudo :-):-):-)
A z @ mam spokoj 3 miesiace bo dostalam zastrzyk ale mam luz:cool2: i oczywiscie normalnie u mnie @ to trauma bol i wscieklizna :wściekła/y::angry:

hejo. my dzis prawie caly dzien w domu siedzimy. Rano zrobilismy soebie 45 minutowy spacer do przychodni i tyle. Maly cos marudny jest a poza tym kurde co zje to uleje.przebieralam go chyba z 5 razy. Tak mi go zal. teraz spi ale cos go kreci w zoladku...kurcze mam nadzieje, że to nie jest nietolerancja laktozy:zawstydzona/y:bo ostatnio jem nabial bez ograniczen
Kasiu- ciesze sie ze wszystko sie wyjasnilo. Teraz stosuj sie do zalecen lekarza i duzo odpoczywaj
a ttak poza tym laski dzieki za zaproszenie na Naszej Klasie. Tez kilka wyslalam i mam nadziueje ze mnie przyjmiecie;-):-)

jojol,byla masakra tak sie darla u lekarza,dala kropelki i cos jeszcze i jak do czwartku sie nie poprawi to idziemy na usg brzuszka,podejrzewa tez nietolerancje.:no::no::no:
mam nadzieje ,ze do czwartku sie poprawi i Nadi zrobi ladna kupe!!!!!!!!!!!!!!!
tak bardzo ja lubie karmic cycem,ana tak ladnie ssie.W nocy kiedy karmie ja tylko piersia spi ladnie i nie placze, wiec musze poobserwowac i przeanalizowac diete:-(
co tu kurna analizowac, jem 4 produkty:baffled:

bidulko, Ania aż tak się katujesz?? ja jem dość odważnie, zapiekanki, spaghetti, zupki i obiadki, ale za to pochłaniam niezliczone ilości jedzenia!! dosłownie 3obiady i 6kromek na kolację!! :szok: ciągle chodze głodna!@ strach pomyśleć, jaka będę gruba, zamiast chudnąć :zawstydzona/y:

no nie az tak, ale chyba mnie pogielo jakmyslalam,ze poprostu poporodzie wskocze w swoje stare jeansy rozmiar 27:szok::-)
a tuuuu duuuppaaa- doslownie mi urosla! no ale jadlo sie fajnie w ciazy, te lody,czekladki......mniammniam,ok ide napis sie wody i spac,musze odespac ta wizyte.
Nadia nie lubi lekarzy, nie lubi jak wkladaja drewniane patyczki w buzke i zagladaja do uszek, nie znosi TEGO a ja elegancko raz w tygodniu funduje jej wizyte a ptem sie dziwie ,ze dziecko wyje:dry:

Kurcze dziewczyny nie mam pokarmu. Z lewego cycka nie leci nic a z prawego troszke.Maly od dwoch dni prawie caly czas na sztucznym-co mam zrobic???? Przystawiam go tak czesto jak sie da,odciagam laktatorem. Maksymalnie schodzi mi 40 ml. Napiszcie mi ile mam dawac sztucznego mleka takiemu maluchowi w przeciagu doby.

My po wizycie u pediatry.Oli waży 3420kg i mierzy 54cm.
Nie za bardzo pediatra zadowolona ,b o w ciągu 12 dni przytył tylko 13 dag.Wcześniej przybierał na tydzień 22 dag.Ale osłuchowo ok. gardło ,uszy ok.Rozwija się dobrze.:tak:pogadał trochę , pouśmiechał się do pani doktor.Dlatego na razie nie interweniujemy.Po prostu ona ma tak i już.Ja dopóki nie zaszłam w ciążę to miałam zawsze niedowagę 2, 3 kg.Więc Oli też tak ma po mamuni

reklama
Do góry