czytalam z napieciem co z Oliskiem ale juz an szczescie sie unormowalo
Co do wagi- moja stanela z 3 tyg temu i koniec - ani kilograma mniej
z 22 kilo nadwagi w czasie ciazy, zostalo mi jeszcze 10 do zrzucenia. Chciala bym wazyc chociaz 55 kilo choc przed ciaza najmniej wazylam 52 przy wzroscie 170 cm.
Pocieszam sie ze ktoras z was mowi ze w drugim miesiacu moze sie cos ruszy w dol
Biodra mi sie zwezaja ale co jest smieszne- rozmiar stopy mi sie powiekszyl i nie mieszcze sie w buty sprzed ciazy- a pamietam jak kiedys na watku poruszalysmy ten temat, ze to nie prawda bo z kazda kolejna ciaza rosly by stopy i przy 3 np stopa byla by 3 rozmiary wieksza?
a jednak- faktem jest ze stopy nie sa juz ani grama spuchniete a ja sie nie mieszcze w buty
Co do wagi- moja stanela z 3 tyg temu i koniec - ani kilograma mniej
Pocieszam sie ze ktoras z was mowi ze w drugim miesiacu moze sie cos ruszy w dol
Biodra mi sie zwezaja ale co jest smieszne- rozmiar stopy mi sie powiekszyl i nie mieszcze sie w buty sprzed ciazy- a pamietam jak kiedys na watku poruszalysmy ten temat, ze to nie prawda bo z kazda kolejna ciaza rosly by stopy i przy 3 np stopa byla by 3 rozmiary wieksza?
a jednak- faktem jest ze stopy nie sa juz ani grama spuchniete a ja sie nie mieszcze w buty
. A mojej koleżance też się zwiększył numer buta po porodzie i chyba tak już zostało

wyszłam wczoraj tylko na 10 minut na dwór i znowu mnie przewiało. znowu w nocy drgawki z uwagi na szybki wzrost temperatury