reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czytalam z napieciem co z Oliskiem ale juz an szczescie sie unormowalo
xx_sorki.gif

Co do wagi- moja stanela z 3 tyg temu i koniec - ani kilograma mniej
xx_placzek.gif
z 22 kilo nadwagi w czasie ciazy, zostalo mi jeszcze 10 do zrzucenia. Chciala bym wazyc chociaz 55 kilo choc przed ciaza najmniej wazylam 52 przy wzroscie 170 cm.
Pocieszam sie ze ktoras z was mowi ze w drugim miesiacu moze sie cos ruszy w dol
Biodra mi sie zwezaja ale co jest smieszne- rozmiar stopy mi sie powiekszyl i nie mieszcze sie w buty sprzed ciazy- a pamietam jak kiedys na watku poruszalysmy ten temat, ze to nie prawda bo z kazda kolejna ciaza rosly by stopy i przy 3 np stopa byla by 3 rozmiary wieksza?
a jednak- faktem jest ze stopy nie sa juz ani grama spuchniete a ja sie nie mieszcze w buty

reklama
Pandi- mam podobny problem co ty. Co prawda na kontrole ide dopiero 26 marca ale czuje, ze mi sie wszytko obnizylo i mam wrazenie jakby mi mialy wnetrznosci dolem wyleciec - takie cisnienie miedzy nogami . A jeszcze sobie zalatwilam krocze bo zabralam sie za cwczenie brzuszkow i wyszly mi szwy na wierzch i sie poluzowaly i troche mnie rozerwalo
025.gif

na razie do konca pologu zaprzestalam wszelkich cwiczen

Pumi, ciekawa jestem co Tobie powiedzą:dry:. A mojej koleżance też się zwiększył numer buta po porodzie i chyba tak już zostało:confused:

TAAAAA, Joa i Esti "paskudne,grube ,kaszaloty" afeeee z takim sadlem sie obnazac po internecie, wstydu ni macie,czy co????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pandi,malo co zrozumialam z tego opisu, generalniepo porodzie masz podwozie do wymiany:no:

Basia 3 mam kciuki za Kubusia:tak::tak::tak:
Esti tak się ciesze , ze z Olisiem już wszytko ok:tak::tak:
ja do gina idę jutro trochę późno bo to już 7 tygodni minęło ale jakoś tak nie mogłam się zebrać
ja nie ćwiczę bo jestem po cc czekam na rozwój wydarzeń
co do wagi to tez jakiś czas temu mi stanęła ale od kilku dni obserwuje powolny sadek. huraaa:-D:-D:-D:-D
szerokość bioder bez zmian:tak::-):-):-):-)

a ja znowu chora.:baffled: wyszłam wczoraj tylko na 10 minut na dwór i znowu mnie przewiało. znowu w nocy drgawki z uwagi na szybki wzrost temperatury:no:, juz sama nie wiem co się ze mną dzieje, a matka opierniczyła mnie , ze to pewnie przez fryzjera:dry:
co do łuszczenia sie skóry, to mojemu Kacperkowi łuszczy się skóra na twarzyczce i głowie i szyjce :-(ale to z uwagi na potówki, które potraktowałam maścią i zrobiła sie skorupka, o czym już pisałam, ale mogło to być tez efekt skazy białkowej. ale kopiłam emulsję bubchena i jest super już prawie wszystko zeszło:-D:-D:-D:-D. natomiast dermatolog zabronił mi stosowania kremu balneum bo jest za tłusty:nerd:

reklama
moje podwozie tez sie kwalifikuje do wymiany. Wogole jestem zszyta prawie na okretke i wcale sie sobie teraz od dolu nie podobam. Wstyd sie przed mezem zaprezentowac. Zastanawiam sie nad operacja plastyczna hihihi
a co do rozmiaru buta- nawet mnie Pandi nie stresuj- bo Anja ma zajawke na torebki, Albi chyba na kolczyki a ja na buty. Mam ich chyba z 1000 i wszystkie sa teraz ciasne i nie wyobrazam sobie ze nie bede mogla ich juz nigdy ubrac!

Do góry