reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziekuje za wsparcie jestescie kochane wiem ze jestescie ze mna i jest mi z tego powodu duzo lepiej!!!
Esti biedna Wy to sie macie......ciesze sie ze juz oki!!:shocked2:
Joaaaa ja mam taki sam brzuszek jak TY wiec jestem zadowolona .a nie umiem i nie mam czasu dodac zdjec ;/a nawet nie wiem ile waze ale mieszcze sie w swoje dawne buty i spodnie wiec waze pewnie wiecej przez cycki bo kiedys to tylko mialam namiastke yh.......to moze 53 waze.
Pumi fajowo wygladacie z Dominiczka!!!i nie cwicz jeszcze bo to za wczesnie chociaz szwy wychodza ze srodka mi rowniez ale to polozna powiedziala ze tak sie to goi w srodku:baffled:na bank ubierzesz swoje ukocjhane butki!!!3mam kciuki:)

wogole to dzis pobrali Kubie tylko krew jutro idziemy do kliniki na 2 dni.........jutro beda badac mocz a pojutrze obciazac organizm jakas specjalna substancja i zobacza jak reaguje i czy ma tendencje spadkowa czy rosnaca ten wskaznik.....
niby mial 5 a 7 wykazuje i wyzej to choroba i wola zrobic badania ...albi Kubuis nie mial zoltaczki wyszlismy po 3 dniach do domku bez problemu.........mysle ze ja z lukim jestemy nosicielami jak cos.......:wściekła/y::wściekła/y::-:)-(
pocoiesza mnie jedynie fakt ze to nie mukowiscydoza bo fenyloketonuria to nie takie straszne ale obciazenie do konca zycia z ta dieta ale lepsze to i jest zdrowe dziecko normalnie rozwiniete:sorry2:mam Esti nr wiec bede ja informowac a ona Was co z Kubusiem...........a i jeszcze jedno ekipa super lekarz prowadzacy tez ale jutro spie na podlodze bo nie ma lozek dla mamusiek:szok::szok::no::no:dam rade dobrze ze tylek mnie juz tak nie boli.......3majcie sie cieplo do soboty !!!

reklama
Nanina- masz na mysli kozaczki czy kozaczki hihihi? bo obie pary kozaczkow kupilam w ciazy i teraz mam problem

Załączniki

• Picture 1052.jpg
    Picture 1052.jpg
    92,3 KB · Wyświetleń: 34
Ja mam 25 par kolczyków:-D
Pumi buty super:tak:;-);-);-)...ale niestety n0ga taka już zosatanie...ale przy kilejnej ciąży sie nie powiększy już.
Z tym rozmiarem stopy to jest tak ,że to sie więzadła rozluźniają i kości rozpłaszczają pod wpływem ciężaru jaki nosimy na nogach w czasie ciąży.Im mniej przytyjemy w ciąży tym mniejsze prawdopodobieństwo powiększenia sie stopy.

Nanina może masz rację z tym podciąganiem ale nikt mi nie powiedział zeby tak zrobić, zresztą przez pierwszą dobę tylko leżałam bo miałam niskie wyniki i kroplówę:baffled:. Kegla ćwiczę, ale czy coś jeszcze można zrobić? Bo mi ginek chyba serio z tą operacją plastyczną mówił - ciekawe czy to refundują:confused:

Anja byłas dzis na spacerku z Nadusia we Wrzeszczu?? bo widzialam podobna do Ciebie dziewczyne z wozeczkiem, ale nie chcialam krzyczec bo na swiatlach przy Rossmanie stalam a ze troche przyslepa jestem a jak by sie okazalo ze to nie Ty to troche siara...

no to zajebiscie ze wszystkie buty jakie mam beda mnie gniotly. H...j- bede zaciskac zeby ale sie usmiechac jakby mnie wcale nie uciskaly.
chcialam oglosic -ze wygrywam konkurs na najwiekszy fald pociazowego brzucha- same zobaczcie na watku. a ostatnie zdjecie to w czasach swietnosci- tali osy juz chyba nie odzyskam

reklama
Pumi spoko wyglądasz........:tak:przecież jeszcze nie minął miesiąc u Ciebie od porodu-po 28 dniach jest naprawdę super:-)
Moja koleżanka przytyła w ciąży 30 kg.dziecko ma 5 miesięcy i wygląda jak przed ciążą.Więc na pewno wrócisz do formy

Do góry