dziekuje za wsparcie jestescie kochane wiem ze jestescie ze mna i jest mi z tego powodu duzo lepiej!!!
Esti biedna Wy to sie macie......ciesze sie ze juz oki!!
Joaaaa ja mam taki sam brzuszek jak TY wiec jestem zadowolona .a nie umiem i nie mam czasu dodac zdjec ;/a nawet nie wiem ile waze ale mieszcze sie w swoje dawne buty i spodnie wiec waze pewnie wiecej przez cycki bo kiedys to tylko mialam namiastke yh.......to moze 53 waze.
Pumi fajowo wygladacie z Dominiczka!!!i nie cwicz jeszcze bo to za wczesnie chociaz szwy wychodza ze srodka mi rowniez ale to polozna powiedziala ze tak sie to goi w srodku
na bank ubierzesz swoje ukocjhane butki!!!3mam kciuki
wogole to dzis pobrali Kubie tylko krew jutro idziemy do kliniki na 2 dni.........jutro beda badac mocz a pojutrze obciazac organizm jakas specjalna substancja i zobacza jak reaguje i czy ma tendencje spadkowa czy rosnaca ten wskaznik.....
niby mial 5 a 7 wykazuje i wyzej to choroba i wola zrobic badania ...albi Kubuis nie mial zoltaczki wyszlismy po 3 dniach do domku bez problemu.........mysle ze ja z lukim jestemy nosicielami jak cos.......
:-
-(
pocoiesza mnie jedynie fakt ze to nie mukowiscydoza bo fenyloketonuria to nie takie straszne ale obciazenie do konca zycia z ta dieta ale lepsze to i jest zdrowe dziecko normalnie rozwiniete
mam Esti nr wiec bede ja informowac a ona Was co z Kubusiem...........a i jeszcze jedno ekipa super lekarz prowadzacy tez ale jutro spie na podlodze bo nie ma lozek dla mamusiek

dam rade dobrze ze tylek mnie juz tak nie boli.......3majcie sie cieplo do soboty !!!
Esti biedna Wy to sie macie......ciesze sie ze juz oki!!

Joaaaa ja mam taki sam brzuszek jak TY wiec jestem zadowolona .a nie umiem i nie mam czasu dodac zdjec ;/a nawet nie wiem ile waze ale mieszcze sie w swoje dawne buty i spodnie wiec waze pewnie wiecej przez cycki bo kiedys to tylko mialam namiastke yh.......to moze 53 waze.
Pumi fajowo wygladacie z Dominiczka!!!i nie cwicz jeszcze bo to za wczesnie chociaz szwy wychodza ze srodka mi rowniez ale to polozna powiedziala ze tak sie to goi w srodku
na bank ubierzesz swoje ukocjhane butki!!!3mam kciukiwogole to dzis pobrali Kubie tylko krew jutro idziemy do kliniki na 2 dni.........jutro beda badac mocz a pojutrze obciazac organizm jakas specjalna substancja i zobacza jak reaguje i czy ma tendencje spadkowa czy rosnaca ten wskaznik.....
niby mial 5 a 7 wykazuje i wyzej to choroba i wola zrobic badania ...albi Kubuis nie mial zoltaczki wyszlismy po 3 dniach do domku bez problemu.........mysle ze ja z lukim jestemy nosicielami jak cos.......

:-pocoiesza mnie jedynie fakt ze to nie mukowiscydoza bo fenyloketonuria to nie takie straszne ale obciazenie do konca zycia z ta dieta ale lepsze to i jest zdrowe dziecko normalnie rozwiniete
mam Esti nr wiec bede ja informowac a ona Was co z Kubusiem...........a i jeszcze jedno ekipa super lekarz prowadzacy tez ale jutro spie na podlodze bo nie ma lozek dla mamusiek

dam rade dobrze ze tylek mnie juz tak nie boli.......3majcie sie cieplo do soboty !!!