reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pumi to ja wygrywam konkurs na najwiekszu brzuch po ciazy i na dodatek mam okropne rozstepy wiec nie ma szans zeby mnie ktos pobil:-D ale chodze na aerobik wiec moze to cos chociaz da bo jak nie to zalamka:wściekła/y:

Nie byliśmy u laryngologa, poszlismy do alergologa bo mnie zaniepokoiły krostki na buzi młodego ale okazało sie, ze jest dobrze.
Przesunełam wizyte na 18 stego ale podczas wizyty dopiero mają zadecydowac czy podetną i nie zrobią to na pewno w LuxMedzie a w IMiD. Oby nie musieli podcinac, w sumie wiecie on juz ładnie jezyk wysuwa z buzi, wędziedełko mu sie rozciagneło, moze zadecydują, ze sie samoistnie rozciągnie co sie zdarza bardzo czesto.

W gdansku pada deszcz ze sniegiem i krpnie wieje:wściekła/y:dzis wraca moja mama ze stanow, tylko 16godz lotu ciekaweczy prze ta pogode nicsie nie opozni.

mialysy dziwna noc ,pniewaz mala spala w dzien tylko 2-3godz, zasnela o 17 myslaal,ze sie obudzi o 20 na kapiel,o 22pomyslalam,ze nie bede sie kladla,bo jeczy i pewnie zaraz sie obudzi o23 polozylam sie a mala obudzila mnie 03.30!!!!!!!!!!!!!:szok:
poszla niezle w kime, nie budzilam jej bokluseczkajest i po prstu miala ochte sobie pospac!
potem jeszcze spala od 5 do 7.30 i teraz tezlula wiec mam czas na sprzatniecie domku, pranie i takietam malo intelektualne zajecia:sorry2:

Moja kruszynka jak ja polozylismy po kapieli i "kolacji" do lozeczka zasnela jakas godzinke pozniej(czyli okolo 21:00) i obudzila sie na karmienie o 5:20!!!Normalnie pierwsza w calosci przespana noc!Jestem wyspana i wypoczeta!Dzisiaj zabieram sie za generalne porzadki.Juz wszystko fruwa!A nusia lezy i tylko patrzy co jej matka wyprawia z pokoikiem...:-)

Ja zawsze mala budze na kapiel jesli zasnie.Po kapieli i jedzonku zawsze jest juz cichutko i spokojnie.To jej pomaga odroznic dzien od nocy.Wierze,ze dzieki tej konsekwencji mamy takie spokojne nocki :tak:

reklama
Mojej się strasznie lekki sen zrobił. :eek:
Mam 'receptę' na te majty ortopedyczne, tylko kurcze, gdzie to zrealizować?

Do góry