reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Lubię czytać że jakieś problemy które nagle Wam z maluchami wyskakują mijają i na wszystko jest lek lub sposób - to takie kojące.
esti, gratuluję dyplomu, kibicowałam Ci, pamiętam jak się bałaś, czy sobie poradzisz z egzaminami i terminem porodu w styczniu - super!

u nas dziś super cieplutko i wreszcie bez wiatru - spacerowaliśmy 2h:happy2:

reklama
agnie, fajna nam "diabelska" cyferka wyskoczyła w dniu kobiet:cool2: tylko Mążusia nie ma:baffled:

kupki są żółte, ostatnio bardzo luźne, ale może tak mi się wydaje bo go przewijam jak tylko zrobi i rzadkie nie zdąży wsiąknąć w pieluchę:confused:

U nas są zielone oliwkowe-kupki oczywiście
Ale wyszła lipa z naszym leżaczkiem -bujaczkiem........zadzwonili że już są i mogę odebrać..............to pojechaliśmy i co sie okazało?że kosztuje 285zl!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry:Wiec podziękowałam.nie będę przepłacać!Na allegro są po 1177 zł +21zl przesyłka.......100zł oszczędzam.Facet się pomylił jak podawał cenę (169 zł)miało kosztować-spojrzał na inny.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Z samego rana potrafią wkórzyć czlowieka!
Ale na poprawę humoru zrobiłam an obiad pizze.........mniam mniam:-p:-p:-p

"jak zielone albo białe - nie za dobrze" Dziuba pytałam w szpitalu Panią ordynator z Pediatrii i moją Panią Pediatre i powiedziały, że biała i ciemne podbarwione krwią a zielone wcale nie oznaczają niczego złego. Rzeczywiście takie bardzo ciemno zielone, az prawie czarne sie wydają to jest nie zadobrze bo tzn, ze schodzą z krwia natomiast zielona kupa moze być przez sztuczne mleko i niczego złego to nie oznacza.
Dawid rózne robi raz żółtą raz oliwkową ale są gęste jak cholera.:-p
Esterka za taką cene "allegro są po 1177 zł +21zl przesyłka......." mnie by sie opłacało jednak ten za 285 zł. :-D

witam!
dziewczyny macie śliczne dzieciaczki:) gratulacje!
zajżałam sobie do was tak z ciekawosci i cóż... fajnie tutaj u was:)
niech dzieci wam zdrowo rosną:))

pozdrawiam
Kinga MAMA FILIPKA

Ja załapałam doła bo zaczyna sie robić ciepło a ja jestem tłusta jak cholera :-(.
Ewus dawaj znać co z Kubusiem, 3 mam mocno kciukasy.

Hej :) Kubusiowi bardzo spadła hemoglobina. Aktualnie ma 9, jak spadnie do 8 będzie miał przetaczaną krew. Mamy mnóstwo różnorakich leków krwiotwórczych. Zobaczymy. Nadal kaszle ale pediatra wczoraj powiedział, że to nic groźnego tylko po zapaleniu płuc tak jeszcze i że się unormuje. Poza tym mamy zrobić USG płuc, bo Jakubek ma powiększoną grasicę.
No nic na razie się leczymy a za 6 tyg kolejne badania.

reklama
Do góry