reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ania, ja wczoraj Galerię zwiedziłam wzdłuz i wszerz, niestey bylam z małą, wiec miałam 3godz na przejście po sklepach i dotarcie do domu, a cholera ta nasza Galeria tak wielka ze samo przejście trzech poziomow dookoła zajmuje tyle czasu zbędnego, że wróciłam do domu jedynie z dwiema bluzkami z przeceny :szok: oczywuście poszłam po spodnie i stanik, no ale tak to zawsze jest z tymi zakupami!! a mala caly czas gapiła się na sklepowe wystawy i spokojnie sobie leżala w wózeczku i nie spała nie płakała, normalnie jak by sama chciała poprzymierzac ciuszki!!

reklama
dziuba ja juz mam obcykane ktore sklepy i niektore omijam np maxmara bo za drogo i mango bo jest badziewie, na reserved to jestem za stara a hm i sie juz znudzil etcetc..:-Dmusimy sie kiedys razem wybrac

ja też tylko do niektórych wchodzę, wlaściwie do tych co nie znam firm to nawet jeszcze nie zawitalam bo nigdy nie mam na tyle czasu zeby pochodzic spokojnie... a Reserved to lubię ale tylko ten w Galerii, jakiś taki porządek mają ze wszystko przejrzyste, i dużo obniżek... w HM to tylko sweterki kupowałam co sa też Orsayu i Diversie, we wszystkich kolorach teczy, reszta to jakieś nie w moim stylu :/ bez kitu sie wybierzemy, ale bez dzieci, dziewczynki zostają z babciami albo tatusiami!!

witam laseczki.
Ja dzis jestem po trzygodzinnym spacerze..kurcze mieszkam tu 3 lata a dopiero dzis odlkrylam sliczny lasek nieopodal lotniska. Jak tam jest przyjemnie. maly spal z przerwa na kupke:-)
mamy juz ustalony termin chrzcin- w pierwsze swieto na wielkanoc- czyli to juz za dwa tyg. Kurcze teraz tyle zalatwiania- nie mamy jeszcze knajpy bo w jednej, ktora mielismy na oku w swieta sie nie pracuje. No i klops..musimy szukac dalej
Pumi- Twoja krolewna jest sliczna
Nie doczytalam Was jeszcze bo troszke sie uzbieralo. zaraz to nadrobie;-)

a ja jeszcze niezrobilam zakupow-ciuszkow dla mnie z braku czasu:zawstydzona/y:. aprzydaloby sie te ciuchy zprzed ciazy sa za ciasne a te z okresu ciazy za duze tzn zaszerokie i tak chodze jak ta sierotka.:-)
a to moje zdjecie ze spacerku w ciuszkach jeszcze ciazowych,same zobaczcie ze musze cos z tym zrobic.

a ja zanioslam buty do szewca i kazalam mu je rozbic ile sie da- mam odebrac we czwartek- zobaczymy ile facet wyczarowal dodatkowego miejsca na moje kulfoniaste stopy hihih

My byliśmy 4 godzinki na spacerku.odwiedziłyśmy z koleżanką Szkolę Rodzenia:tak::tak::tak::tak:.Dzieciaczki sobie tam zjadły, narobily w pieluchę.:-)Jak wyszliśmy z domu o 14 to o 18 wróciliśmy.
Pogoda cudo

reklama
My byliśmy godzinę na spacerku. Było ładne słoneczko, ale strasznie wiało :/ Fotelik samochodowy na wiatry niezbyt się nadaje, mimo budki...
Korzystając z tego, że mama może sie zająć małą, zrobiłam sobie dłuuugą kąpiel i w końcu się zabrałam za to i owo :-D

Do góry