reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czopek jest dobry, termometr tez ale jeszcze mozna sprobowac w wodzie w waninnce podczas kąpania twoim paluszkiem pomasowac jej odbyt troszeczke tą wodą z mydlinami i nozki podciagnac jej do brzuszka. moj synus robi kupke co 2 dni czasem co 3 i lekarz powiedzail ze najwidoczniej ma taka przemiane materii, najwidoczniej duzo pokarmu wchlania i malo zwraca ale puki ma miekki brzuszek i sika towszystko jest ok.

reklama
A u mnie masakra z nockami, mały coraz gorzej śpi w nocy dzisiaj o 1 postanowił juz nie spać ,tylko dlaczego nas musi budzic!!?? dzisiaj jade do pediatry, bo kacperek ma ciagle wzdęcia, kombinuje we wszystkie juz strony zeby mu tylko ulżyc, ciekawe co powie, może bede musiała zmienic mleko, bo słyszałam od niektórych ze nan1 nie jest az taki dobry

Witam mamusie. Joa ja karmie moja Natalke tez NAN1 i z kupkami i z brzuszkiem nie ma problemu , ale kazdy dzieciaczek inaczej reaguje , a probowalas cherbatki koperkowej? albo sproboj przed podaniem mleka napic sie malemu cieplej przegotowanej wody, polozna mi tak poradzila i sie na poczatku sprawdzilo. A moja Natalka konczy dzis 2 miesiace:-D

ja spróbuję dać Małej herbatke przed jedzeniem, moze coś pomoze, ale moja mała straszne bączki puszcza i sika normalnie, wiec nie tak źle, a i brzuszek też normalny, nie jakiś specjalnie twardy...
a Natalce z okazji 2.miesiąca życzymy wszystkiego kochanego i cudownego!!

Natalka wszystkiego naj :-) :-*

no i jesli puszcza baczki to tez bardzo dobrze swiadczy wiec moze nie masz DZIUBA co sie martwic na zapas ale jak dluzej nie zrobi kupki to jakos ja trzeba bedzie smusic do tego.

Hej!U nas piękna pogoda......więc znowu czeka nas sapcerek długi.
Oli robi kupki codziennie.nawet po 2 razy.....:-D
Wszystkiego naj, naj , naj dla Natalki, dużo słońca i radości!!!!!:-):-):-):-):-):-)

Czopki glicerynowe są super, tylko trzeba dawać połówkę.Super też działa ciepła woda i Planteks jest baaardzo dobry.
A próbowałaś masażu na kolki?Kiedyś wklejałam.........mogę jeszcze raz poszukać.
Ciekawe co ze szczypawką się dziej:confused:

reklama
Ja dawał po całym czopku, ale pozniej mi sie jeszcze prezyl po zrobieniu kupki, moze faktycznie za bardzo go przeczyszczał cały czopek

Do góry