Albi tez mi sie tak wydaje ale kolejny raz nie mam zamiaru dawac w lape tylko po to aby mojej siostrze wydal zaswiadczenie, a za chrzest to my chcemy ksiedzu zaplacic ale temu co bedzie go udzielal a nie tamtemu bo juz nie nalezymy do tamtej parafi od dawna , boze co to za kraj ze nawet przy chrzcie robia problemy nie dziwie sie ze wiele ludzi poprostu nie chrzci swoje dzieci a my jestesmy katolikami i zalezy nam na tym a ten glupi ksiadz poprostu wyprosil moja mame i siostre biura prostak i sep jeden, jestem strasznie wsciekla. Esterka fajne paznokcie i fryzurka a ja zeby sie choc troche odstresowac to dzis znow bylam na aerobiku:-)
reklama
no i bylam tez powiekszyc dzis obraczke bo od wrzesnia jej nie nosilam bo za mala juz byla no i sie znow wkurzylam bo wyglada zupelnie inaczej , swieci sie jak psu juz nie powiem co i wzorek rozmyty i zamiast cietej jest okragla i juz nie ma na niej piasku a byla piaskowana i mamy teraz 2 rozne obraczki , normalnie szlak mnie trafi , co za dzien po.....y, moze to glupstwo ale ta obraczka dla mnie wiele znaczy, chyba cos dzisiaj ze mna nie tak bo sie ciagle wkurzam moze jutro bedzie lepszy dzien
G
goscinnie
Gość
Ja obrączki od ślubu nie nosze, zabawne bo Marek powiedział, ze nie bedzie nosił obrączki, bo nigdy nie nosił biżuterii to jakos mu z tym nie za wygodnie. Wkoncu on nosi od początku a ja miałam z kilka razy. Nie bede jej powiekszac bo licze na to, ze jednak schudne a potem znowu ją zmiejszac jakos nie bardzo, zwazywszy, ze ma brylancik wiec to nie takie proste z nią.
Mili tak to juz jest nie wiem czy wam opowiadałam ale moja kolezanka brała slub kościelny i poszła sie wyspowiadac i mowi, tam swoje grzychy i na koniec, ze nie chodziła do koscioła . Ksiadz jej na to, te oto słowa zekł "nie chodziłas do koscioła to wypier dalaj mi stąd". Pieknie nie?? Ktoś taki potem chrzci nasze dzieci i poucza z ambony.
Mili tak to juz jest nie wiem czy wam opowiadałam ale moja kolezanka brała slub kościelny i poszła sie wyspowiadac i mowi, tam swoje grzychy i na koniec, ze nie chodziła do koscioła . Ksiadz jej na to, te oto słowa zekł "nie chodziłas do koscioła to wypier dalaj mi stąd". Pieknie nie?? Ktoś taki potem chrzci nasze dzieci i poucza z ambony.
ja tez nie chcialam powiekszac obraczki bo liczylam na to ze szybko schudne a tu waga w miejscu stoi mimo ze na cwiczenia chodze. Rany co za dupek i jeszcze umoralniac potrafia juz chyba ich wszystkich porabalo , darmozjady pierdzielone, jeszcze jutro moj ojciec tam pojdzie i pewnie dym narobi bo on sie nie cacka tylko boje sie ze wtedy to juz wogole moge zapomniec o mojej siostrze na chrzesna, dzisiaj nie mogl bo na dializy szedl wie matka poszla i oni o Bogu nauczaja niech ich szlak

mili, ale miałaś dzień dziewczyno...
ja już chciałam Wam napisać że mała coraz lepiej śpi (no może oprocz tego wzorajszego numeru że o 4 w nocy kąpiel...), zasypia szybko w miare i mimo że sie budzi co 2godz na karmienie to praktycznie sama zasypia, a tu dziś dupa!!
znowu pobudka o 3.45... ja rozumiem że ona nie chce spać... ale dlaczego MI nie da pospać??!!
ja już chciałam Wam napisać że mała coraz lepiej śpi (no może oprocz tego wzorajszego numeru że o 4 w nocy kąpiel...), zasypia szybko w miare i mimo że sie budzi co 2godz na karmienie to praktycznie sama zasypia, a tu dziś dupa!!

znowu pobudka o 3.45... ja rozumiem że ona nie chce spać... ale dlaczego MI nie da pospać??!!joooaaa1
Styczniowe mamy'08
U nas tez sa takie pobudki, tylko ze dzisiaj była o 5 godzine dłuzej niz zwykle
wiec sie wyspalismy za wszystkie czasy przez ta godzinke hihihi
Ja tez bym chciala zrobic sobie pazurki ale nie mam czasu, a po drugie mieszkam na wsi i tutaj jest wszedzie daleko a trzeba na paznokcie poswiecic te 2-3 godzinki
Ja tez bym chciala zrobic sobie pazurki ale nie mam czasu, a po drugie mieszkam na wsi i tutaj jest wszedzie daleko a trzeba na paznokcie poswiecic te 2-3 godzinki
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Czesc
dzisiaj wyspani jestesmy klosztem malca bo po tej "kolce" spał 6 i poł godziny teraz znowu spi wypil troszke mleczka i troszke tej herbatki rumiankowej i jak narazie spi.
Ile wasze dzieciaczki jedza ? bo ja odciagam pokarm i maly je 150 ml i czasem jeszcze sie dopomina nie wiem ile moge mu dac, boje sie ze rozciagne mu zoladek. A bebika dostaje 120 ml ale wczoraj juz nie dostał bo sie balam że to przez to go brzuszek boli.
dzisiaj wyspani jestesmy klosztem malca bo po tej "kolce" spał 6 i poł godziny teraz znowu spi wypil troszke mleczka i troszke tej herbatki rumiankowej i jak narazie spi.Ile wasze dzieciaczki jedza ? bo ja odciagam pokarm i maly je 150 ml i czasem jeszcze sie dopomina nie wiem ile moge mu dac, boje sie ze rozciagne mu zoladek. A bebika dostaje 120 ml ale wczoraj juz nie dostał bo sie balam że to przez to go brzuszek boli.
e-stera
Fan(ka)
Oli zjada 70-100ml co 2, 5-3 godziny
.Ale Oli to niejadek więc sie nami nie sugeruj...............Mnie się wydaje,że 150ml to wystarczająco
.Ale najlepiej zrobisz jak sie poradzisz pediatry.Moze on się po prostu przejada i dlatego go brzuszek boli?Zobaczymy co inne mamusie napiszą
.Ale Oli to niejadek więc sie nami nie sugeruj...............Mnie się wydaje,że 150ml to wystarczająco
.Ale najlepiej zrobisz jak sie poradzisz pediatry.Moze on się po prostu przejada i dlatego go brzuszek boli?Zobaczymy co inne mamusie napiszą
moja Martyna z butelki mleczka pije ok.120-130ml, a jak bezposrednio z cycka to mysle ze troszke mniej...
a ile zuzywacie dziewczyny pieluszek srednio na dobe?? bo mi mowily kolezanki ze to tyle kasy idzie na pieluszki, jedna to wydawala prawie 200zl miesieczni
a u nas idzie srednio 5huggiesow na dobę...
a ile zuzywacie dziewczyny pieluszek srednio na dobe?? bo mi mowily kolezanki ze to tyle kasy idzie na pieluszki, jedna to wydawala prawie 200zl miesieczni
a u nas idzie srednio 5huggiesow na dobę...reklama
Kurcze, ja nawet nie wiem ile mała zjada... Dawno już nie odciągałam pokarmu. :-) Ale strasznie się cieszę, że chce jeść już co 3 godziny, a nie 2 jak wcześniej. A w nocy zaczęła przesypiać 6 godzin za jednym zamachem, a nie 5... 
Esti, super paznokcie :-)
Ja bym się chciała wybrać do kosmetyczki trochę 'odświeżyć' popołogowo ;-) Na co warto pójść?

Esti, super paznokcie :-)
Ja bym się chciała wybrać do kosmetyczki trochę 'odświeżyć' popołogowo ;-) Na co warto pójść?