szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Mhm...dokladnie!Woodstock,festiwal w Bielawie...Trzeba będzie przeczekać kilka latek zanim się znów wybierzemy.Na razie liczymy na ofertę miasta Wrocław.A z roku na rok coraz więcej się dzieje!Macierzyństwo wiele zmienia w spojrzeniu na świat.Ale na stole na pewno jeszcze zatańczę bo to po prostu kocham
Chociaż zupełnie nie jestem w stanie stwierdzić dlaczego stół jest bardziej atrakcyjny od podłogi....
A według mojej zasady
ijaństwo bez tańców jest pijaństwem straconym
Ale na to pijaństwo to trzeba będzie jeszcze z roczek poczekać.No...Poza wieczorem panieńskim i weselem dla znajomych...Ale będzie moja mamunia u nas i bez cienia wątpliwości będę miała prawo do tego...I spokój,że moja niunia w dobrych rękach.
Chociaż zupełnie nie jestem w stanie stwierdzić dlaczego stół jest bardziej atrakcyjny od podłogi....A według mojej zasady
Ale na to pijaństwo to trzeba będzie jeszcze z roczek poczekać.No...Poza wieczorem panieńskim i weselem dla znajomych...Ale będzie moja mamunia u nas i bez cienia wątpliwości będę miała prawo do tego...I spokój,że moja niunia w dobrych rękach.
!!!!!!!