reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiecie co? jak mam kryzys z powodu rozdzierajacego placzu malej i biora mnie nerwy- przypominam sobie poczatki i ogladam fotki ze szpitala jak moja kruszynka byla pod aparatura i zaraz mi nerwy przechodza.A tak poza tym wole 1000 razy miec ja placzaca ale przy sobie niz byc w ciazy i wyczekiwac rozwiazania. Bo pamietam jak wszyscy gadali jak to sie potem teskni za beztroskimi czasami ciazy- go..w.no prawda- ja bym sie za nic teraz nie zamienila na tamte czasy,
A to z dzisiejszego spacerku, do uslyszenia w poniedzialek-jedziemy do pensylw...

Załączniki

• spacer 001.JPG
    spacer 001.JPG
    92,6 KB · Wyświetleń: 35
  • spacer 002.JPG
    spacer 002.JPG
    74,3 KB · Wyświetleń: 35
  • spacer 003.JPG
    spacer 003.JPG
    57,6 KB · Wyświetleń: 31
  • spacer 005.JPG
    spacer 005.JPG
    61,8 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Witajcie z ran!U nas piękna pogoda!Fajnie, bo moja koleżanka dzisiaj za mąż wychodzi.Na 15 idziemy na ślub do USC:tak:
Olisiek zaczął sam się od kilku dni wybudzać w nocy na jedzenie, budzi się po 6 godzinach od ostatniego karmienia i cmoka:-).A potem to już co 3 godzinki.Ja sie bardzo cieszę, bo wcześniej musiałam go sama wybudzać albo przez sen karmić.Zjada w nocy po 100ml!
Je coraz lepiej i nie a już takich dni że je mniej, z dnia na dzień jest coraz lepiej.Już mu się zrobiły takie fajne pulchne udeczka i nawet ma fałdki na udach i raminkach!:-):-):-D:-D:-D:-D:-D
Albi, Pandi, Pumi dzieciaczki śliczniutkie!:tak::tak::tak::tak:
Tobiaszk jest taki pulchniutki i słodziudki jak pączuś-jest co przytulać
A Dawidek rzeczywiście troszkę do Marcinka podobny.
Platynowa Dominika na spacerze jak zwykle śpi..jak mój Oli.Udanego weekendu w Pensylwanii

hejo :-)
fajana noc maył wstal 2 razy na jedzenie i odrazu potem zasypial w lóżeczku ;-) unas straszne wietrzysko. Jedziemy na zapuky dzisija trzeba sobie jakis ciuch kupic do ubrania bo w te z przed ciazy jeszcze nie wchodze i mam 2 pary spodni w ktorych chodze na okraglo.

Wszystkiego najlepszego dla Wiktorka :-)
Wczoraj przyszła nam paczka z bujakiem :-D G E N I A L N Y. Młoda ma w końcu więcej miejsca i więcej widzi niż z fotelika :-) Na dodatek jej pod pupskiem wibruje, to się cieszy ;-D To już chyba 4ta właścicielka bujaka fisher price'a na styczniówkach, o ile się nie mylę... :-)
Zobacz załącznik 70503

:-)czesc dziewczyny.
wszystkiego najlepszego dla wiktorka
Noc mi minela nawet spokojnie maly spal ,budzil sie tylko na karmienie co dwie godzinki.i od 5 rano oczywiscie co 1-1,5.
tak bym chciala wyjsc z kamilkiem na spacerek a tu tak zimno -mrozno jest i wiatr duzy.:-(

reklama
Ja dziś swoją w nocy trochę oszukałam, hihi. Poszła spać gdzieś tak przed 22 i po 6 godzinach zaczęła się przebudzać, jak to ona ma w zwyczaju. Polazłam do niej, wsadziłam jej smoka i jeszcze z godzinkę pospała ;-D Może nauczę ją w ten sposób przesypiać więcej? :p Czy może 2miesięczniaki nie powinny spać dłużej niż 6 godzin za jednym zamachem? :eek:

Do góry