reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pozdrawiamy was styczniowki.
jestem jeszcze wszpitalu ale dzisiaj juz dostaje malego na odzial i jak dobrze pojdzie to moze w srode do domku.

pumi czy ja dobrze widze, dom z bali??

masiek i leonek

reklama
mój jutro konczy 2 miesiace:)

Załączniki

• DSC00601.JPG
    DSC00601.JPG
    286,1 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00868.JPG
    DSC00868.JPG
    162,9 KB · Wyświetleń: 33
witajcie!!:)
Esti ten smok to byl w jego usteczkach minute ale fajne zdjecie wyszlo:p te nasze chlopaki takie szczuple na tej buzce ze te smoki to prawie jak maski na tych twarzyczkach hehe :)najwazniejsze ze maja zdjecie ze smokiem ...zeby nie bylo:p a moja mama zawsze mowila jak bylam mala bo bylam jak Olis;) dluga jak miesiac a chuda jak wyplata fajne porownanie co hehe:p i tak ja Kocham:-D]
Pumi no no no :D extra fotki!!!ciesze sie ze weekend sie udal!:-)
Szczypawka dziekuje za odpowiedz :)jak to milo ze moezecie i spedzacie tak rodzinnie wspolnie dni:-):-):-)a wogole to rozmair rozmawrowi jakis nie rowny i Kuba czasem nosi nawet na 62 a czasem zmiesci sie jeszcze w body 50\56 wiec nie ma reguly.najwazniejsze ze Zuzia zdrowo przybiera cialka:tak::-D
Masiek szybkiego powrotu kondycji a terqaz majac Leonika przy sobie bedziesz cala w skowronkach zycze udanego przystawienia do cycuszka:-)i pamietaj karm na zmiane jednym i drugim najwygodniej bedzie Ci na lezaco!!!mi sie to bardzo sprawdzilo nie mam problemow z piersiami i pamietaj cala brodawke !!!3mam kcuki bedzie si:-)
Albi kawal chłopa juz z Dawidka hehehe:-D
a jesli chodzi o te lezaczki czy bujaczki fisher price to troche kosztuja i poki co Kuba jakos nie lubi lezec w takich rzeczach woli albo wozek i spacer-wiadomo hehe:-Djak kazda dzidzia:-)albo raczki kogokolwiek -cwaniak ale nie musi byc bujany byle z nim chodzic i mowic do niego na okraglo:-D
nocka dzis super!!!najpierw pobudka o 1 a pozniej dopiero o 6:szok:jestem cala w skowronkach:-Dszkoda tylko ze pogoda brzydka:baffled:i wlasnie oszukuje moje malenstwo otworzylam okno ubralam go do wozeczka i slodko spi:-p:-)mysle ze ten katarek byl skutkiem tego ze w pokoju suche powietrze i moze troche tez moj katar co mialam:wściekła/y:ale jest coraz lepiej:tak:

witajcie po likendzie.:-D:-D:-D
trudno was doczytać:-(
u nas znowu likendowe odwiedziny i nie tylko, już mam trochę tego dosyć. chciałabym sobie tak sam,a z małym i mężem siąść i obejrzeć dobry film.:sorry2:

błagam pomóżcie. Kacperek wybrał leki a biegunka nie ustapiła, już nie mam siły jak tylko słyszę , ze coś mógł zrobić to nawet nie patrzę czy śpi i rozbieram go do naga , zeby szybko sparwdzic konsystencję kupy. dzisiaj wieczorkiem idziemy do innego lekarza żeby skonsultować.
wczoraj tatuś zrobił porządna porcje smekty i były kupki gęstsze, ale za to 2 oliwkowe zbite gumiaste a dzisiaj mazista i żółciusieńka, ale przecież podawać smekty w nieskończoność nie można.:no::no:

miałyście może taką sytuację lub słyszałyście coś o tym.

moja koleżanka miała z małym podobnie i wyszło , ze to nie biegunka i , ze dziecko karmione piersią może robić różne kupy, ale w niedziele to zrobił taka , ze mało co się nie wylała z pieluchy tak wodnista byłą, help, pomocy bo ja zwariuję tak sie martwię
a
tu ciągle odwiedzajacy nawet człowiek nie ma czasu się w głowę podrapać:dry:

dziewczyny świetne zdjęcia, a dzieciaczki już takie duże.:tak::tak::tak:
wszystkiego naj dla wszystkich jubulatów:-D:-D:-D:-D

mój Kacperek skończył w sobotę 2 miesiączki, bosze jak to szybko zleciało:sorry2:

my na razie jesteśmy w jednych śpiochach 56 ale tak normalnie to dopiero przeszliśmy na 62, dzinsy i bluzy tez 62

Sylka bo rozne,rozniaste moga byc kupki!Od takich calkiem plynnych po te geste z grudkami.A w kolorach to jeszcze ciekawiej :-D Nie panikuj.Ale do pediatry trzeba sie zglosic.I nie mowcie tylko,ze Wam sie nie zdarzylo zeby maluszek sie "po pachy" obesral(za przeproszeniem ;) )!!! U nas sie to zdarza doscczesto!wszystko trzeba przebierac...

Uwielbiam spedzac weekendy w naszym rodzinnym gronie.Czesto wychodzimy do znajomych.Jeszcze czesciej ktos do nas zawita.Ale jak nie mamy ochoty-wylaczone telefony,wyciszony domofon i nikt nam nie ma prawa przeszkadzac!:-DI za to tez kocham moja cudowna rodzinke!I za to,ze mimo najwiekszych nawet problemow zawsze ten czas,kiedy i tak sie nie da nic zrobic i zadzialac-odcinamy sie od klopotow i cieszymy sie z zycia i z tego,ze mamy siebie:-D A tych klopotow jest niemalo....:-(

reklama
Do góry