reklama
e-stera
Fan(ka)
Ja Oliwiera sama mierzyłam centymetrem,nadal nosimy 56 ubranka ale też są na styk..........a na 62 są za duże

witajcie!!
Esti ten smok to byl w jego usteczkach minute ale fajne zdjecie wyszlo
te nasze chlopaki takie szczuple na tej buzce ze te smoki to prawie jak maski na tych twarzyczkach hehe
najwazniejsze ze maja zdjecie ze smokiem ...zeby nie bylo
a moja mama zawsze mowila jak bylam mala bo bylam jak Olis
dluga jak miesiac a chuda jak wyplata fajne porownanie co hehe
i tak ja Kocham
]
Pumi no no no
extra fotki!!!ciesze sie ze weekend sie udal!:-)
Szczypawka dziekuje za odpowiedz
jak to milo ze moezecie i spedzacie tak rodzinnie wspolnie dni:-):-):-)a wogole to rozmair rozmawrowi jakis nie rowny i Kuba czasem nosi nawet na 62 a czasem zmiesci sie jeszcze w body 50\56 wiec nie ma reguly.najwazniejsze ze Zuzia zdrowo przybiera cialka

Masiek szybkiego powrotu kondycji a terqaz majac Leonika przy sobie bedziesz cala w skowronkach zycze udanego przystawienia do cycuszka:-)i pamietaj karm na zmiane jednym i drugim najwygodniej bedzie Ci na lezaco!!!mi sie to bardzo sprawdzilo nie mam problemow z piersiami i pamietaj cala brodawke !!!3mam kcuki bedzie si:-)
Albi kawal chłopa juz z Dawidka hehehe
a jesli chodzi o te lezaczki czy bujaczki fisher price to troche kosztuja i poki co Kuba jakos nie lubi lezec w takich rzeczach woli albo wozek i spacer-wiadomo hehe
jak kazda dzidzia:-)albo raczki kogokolwiek -cwaniak ale nie musi byc bujany byle z nim chodzic i mowic do niego na okraglo
nocka dzis super!!!najpierw pobudka o 1 a pozniej dopiero o 6
jestem cala w skowronkach
szkoda tylko ze pogoda brzydka
i wlasnie oszukuje moje malenstwo otworzylam okno ubralam go do wozeczka i slodko spi
:-)mysle ze ten katarek byl skutkiem tego ze w pokoju suche powietrze i moze troche tez moj katar co mialam
ale jest coraz lepiej
Esti ten smok to byl w jego usteczkach minute ale fajne zdjecie wyszlo
]Pumi no no no
Szczypawka dziekuje za odpowiedz

Masiek szybkiego powrotu kondycji a terqaz majac Leonika przy sobie bedziesz cala w skowronkach zycze udanego przystawienia do cycuszka:-)i pamietaj karm na zmiane jednym i drugim najwygodniej bedzie Ci na lezaco!!!mi sie to bardzo sprawdzilo nie mam problemow z piersiami i pamietaj cala brodawke !!!3mam kcuki bedzie si:-)
Albi kawal chłopa juz z Dawidka hehehe

a jesli chodzi o te lezaczki czy bujaczki fisher price to troche kosztuja i poki co Kuba jakos nie lubi lezec w takich rzeczach woli albo wozek i spacer-wiadomo hehe
jak kazda dzidzia:-)albo raczki kogokolwiek -cwaniak ale nie musi byc bujany byle z nim chodzic i mowic do niego na okraglo
nocka dzis super!!!najpierw pobudka o 1 a pozniej dopiero o 6
jestem cala w skowronkach
szkoda tylko ze pogoda brzydka
i wlasnie oszukuje moje malenstwo otworzylam okno ubralam go do wozeczka i slodko spi
:-)mysle ze ten katarek byl skutkiem tego ze w pokoju suche powietrze i moze troche tez moj katar co mialam
ale jest coraz lepiej
sylka_k
mama styczniowa 2008
witajcie po likendzie.

trudno was doczytać:-(
u nas znowu likendowe odwiedziny i nie tylko, już mam trochę tego dosyć. chciałabym sobie tak sam,a z małym i mężem siąść i obejrzeć dobry film.
błagam pomóżcie. Kacperek wybrał leki a biegunka nie ustapiła, już nie mam siły jak tylko słyszę , ze coś mógł zrobić to nawet nie patrzę czy śpi i rozbieram go do naga , zeby szybko sparwdzic konsystencję kupy. dzisiaj wieczorkiem idziemy do innego lekarza żeby skonsultować.
wczoraj tatuś zrobił porządna porcje smekty i były kupki gęstsze, ale za to 2 oliwkowe zbite gumiaste a dzisiaj mazista i żółciusieńka, ale przecież podawać smekty w nieskończoność nie można.

miałyście może taką sytuację lub słyszałyście coś o tym.
moja koleżanka miała z małym podobnie i wyszło , ze to nie biegunka i , ze dziecko karmione piersią może robić różne kupy, ale w niedziele to zrobił taka , ze mało co się nie wylała z pieluchy tak wodnista byłą, help, pomocy bo ja zwariuję tak sie martwię
a
tu ciągle odwiedzajacy nawet człowiek nie ma czasu się w głowę podrapać

trudno was doczytać:-(
u nas znowu likendowe odwiedziny i nie tylko, już mam trochę tego dosyć. chciałabym sobie tak sam,a z małym i mężem siąść i obejrzeć dobry film.

błagam pomóżcie. Kacperek wybrał leki a biegunka nie ustapiła, już nie mam siły jak tylko słyszę , ze coś mógł zrobić to nawet nie patrzę czy śpi i rozbieram go do naga , zeby szybko sparwdzic konsystencję kupy. dzisiaj wieczorkiem idziemy do innego lekarza żeby skonsultować.
wczoraj tatuś zrobił porządna porcje smekty i były kupki gęstsze, ale za to 2 oliwkowe zbite gumiaste a dzisiaj mazista i żółciusieńka, ale przecież podawać smekty w nieskończoność nie można.

miałyście może taką sytuację lub słyszałyście coś o tym.
moja koleżanka miała z małym podobnie i wyszło , ze to nie biegunka i , ze dziecko karmione piersią może robić różne kupy, ale w niedziele to zrobił taka , ze mało co się nie wylała z pieluchy tak wodnista byłą, help, pomocy bo ja zwariuję tak sie martwię
a
tu ciągle odwiedzajacy nawet człowiek nie ma czasu się w głowę podrapać

sylka_k
mama styczniowa 2008
dziewczyny świetne zdjęcia, a dzieciaczki już takie duże.

wszystkiego naj dla wszystkich jubulatów

mój Kacperek skończył w sobotę 2 miesiączki, bosze jak to szybko zleciało
my na razie jesteśmy w jednych śpiochach 56 ale tak normalnie to dopiero przeszliśmy na 62, dzinsy i bluzy tez 62

wszystkiego naj dla wszystkich jubulatów

mój Kacperek skończył w sobotę 2 miesiączki, bosze jak to szybko zleciało

my na razie jesteśmy w jednych śpiochach 56 ale tak normalnie to dopiero przeszliśmy na 62, dzinsy i bluzy tez 62
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Sylka bo rozne,rozniaste moga byc kupki!Od takich calkiem plynnych po te geste z grudkami.A w kolorach to jeszcze ciekawiej
Nie panikuj.Ale do pediatry trzeba sie zglosic.I nie mowcie tylko,ze Wam sie nie zdarzylo zeby maluszek sie "po pachy" obesral(za przeproszeniem
)!!! U nas sie to zdarza doscczesto!wszystko trzeba przebierac...
Uwielbiam spedzac weekendy w naszym rodzinnym gronie.Czesto wychodzimy do znajomych.Jeszcze czesciej ktos do nas zawita.Ale jak nie mamy ochoty-wylaczone telefony,wyciszony domofon i nikt nam nie ma prawa przeszkadzac!
I za to tez kocham moja cudowna rodzinke!I za to,ze mimo najwiekszych nawet problemow zawsze ten czas,kiedy i tak sie nie da nic zrobic i zadzialac-odcinamy sie od klopotow i cieszymy sie z zycia i z tego,ze mamy siebie
A tych klopotow jest niemalo....:-(
Nie panikuj.Ale do pediatry trzeba sie zglosic.I nie mowcie tylko,ze Wam sie nie zdarzylo zeby maluszek sie "po pachy" obesral(za przeproszeniem Uwielbiam spedzac weekendy w naszym rodzinnym gronie.Czesto wychodzimy do znajomych.Jeszcze czesciej ktos do nas zawita.Ale jak nie mamy ochoty-wylaczone telefony,wyciszony domofon i nikt nam nie ma prawa przeszkadzac!
I za to tez kocham moja cudowna rodzinke!I za to,ze mimo najwiekszych nawet problemow zawsze ten czas,kiedy i tak sie nie da nic zrobic i zadzialac-odcinamy sie od klopotow i cieszymy sie z zycia i z tego,ze mamy siebie
A tych klopotow jest niemalo....:-(reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiktor nosi 62 ale sa na styk wiec juz zakladam mu na 68 :-)
a tak zameczylam mojego dzidzusia, najpier troche cwiczen potem cos na przekaske i zabawa z mamusia ;-)
a tak zameczylam mojego dzidzusia, najpier troche cwiczen potem cos na przekaske i zabawa z mamusia ;-)