reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc dziewczyny
wpadam tylko na chwile ale juz niedługo wróce doi was na stałe gabi daje na,m popalic ale jest cuuudowna
wazy juz 6890 kg jest duuuza dziewczynka mało spi i duzo płacze ale nocki nam sie unormowały nadal na cycusiu

pozdrawiam was dziewczyny

reklama
estera pisze tylko to co mi lekarz powiedzl bo tez myslalam ze maly ma skaze bialkowa ale lekarz mi to powiedzial i kazal zmienic proszek , przepisal masc i kropelki i zeszlo.

Dawidek to prawdziwy mezczyzna :-)

dziewczyny ja padam na twarz dzisiaj :-( mały maruda jak diabli dzisiaj tyle co fajnie to to ze 2 godziny w wozku pospal ze moglam cos zrobic w domu. a tak to masakra. juz jest po kapieli, zjadl i spi chyba sam byl wykonczony ciekawe ile pospi. ide do wanny i pokarm odciagnac i do wyrka ahhh.. jak marze zeby pospac co najmniej 6 godzin ....

DoBrAnOc

Sprzed 15 min.
Dawidek (342).JPG

Dawidek (335).JPG

Dawidek (336).JPG

Dawidek (338).JPG

jutro wstawię fotki z tymi krostkami, bo dzisiaj juz późno :tak: co prawda już ich prawie nie ma, zostało tylko troszke na pleckach, a proszku nie zmieniałam tylko nie jem nabiału
a ubranka pierzemy w jelpie, więc nie wiem czy to reakcja alergiczna bo jelp podobno nie uczula:eek:

a z ta biegunka tak się zastanawiam czy to nie przypadkiem nietolerancja laktozy, bo to tez podobno objawia się biegunką, zorbie jeszcze posiew i zobaczymy ale to dopiero chyb apo świętach bo nie mam pojęcia jak długo namnaża się te bakterie:baffled:

Adusia i Dawidek rozkoszne bobasy a Olis jak zwykle słodki i rozczochrany :-D:-D

Esti pewnie mi nie uwierzysz ale mój Kacperunio pierwszy raz przekręcił się z brzuszka na plecki jak miał 3 tygodnie:szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak: i od tej pory prawie codziennie to uskutecznia:tak::-):-):-):-):-):-):-)
dobrej nocki mamuśki i maluszki

reklama
Sylka wierzę Ci:tak::tak:.Oli uśmiechał się świadomie jak mila 3 tygodnie i nikt nie wierzył dopóki nie zobaczył na własne oczy.A jak po wizycie u lekarza?Co powiedział na temat kupek?
Nietolerancja laktozy to bada się z kału jakiś odczyn .:confused:coś tam na C.................wyleciało mi z głowy.
Oli nie miał przy nietolerancji laktozy biegunki tylko strzelające kupki i śluzowate były........nawet po mleku sztucznym innym niż Nutramigen to miał.Jak mały ma skazę białkową to nie powinnaś jeść drobiu. parówek,serdelek, masła, pasztetu, konserw.
A może pijesz w dużej ilosci soki jablkowe lub herbatki na laktacje?

Do góry