reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiem ze nie musialam ale na kape nie zawsze moge siedziec a ksiazke abiore ze soba wszedzie zreszta nie jest droga. padam na twarz laseczki, jutro jade do rodzicow to siostry i moja babcia sie nim troche zajma a ja pojde na solarium ahhh...
dobranoc

reklama
Witam wszystkie dziewczyny. Hmmm jakos tak sie zlozylo ze wczesniej do was nie trafilam ale mimo to mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona. Moj Tomcio urodzil sie w styczniu i to w dzien Dziadka!! (jeden z dziadkow mial takie zyczenie hehehe mowisz i masz :-)). Staralam sie nadrobic straty i przeczytac wszystko co napisalyscie ale niestety to chyba niewykonalne:-D, mimo to chetnie wspomoge swoimi spostrzezeniami i radami a i sama chetenie skorzystam. Pozdrawiam goraca nowa stara mama styczniowa :baffled:

Czołem Leya:-)
A my dziś byliśmy pół dnia po za domem....jak dobrze wyjść do ludzi......wczoraj cały dzień przesiedzieliśmy w domu to trzeba było sobie odbić dzisiaj.:laugh2:

Ja od jutra jestem na diecie ..taka 13 dniowa,można schudnąć od 7 do 20 kg!:tak:Zobaczymy ile wytrzymam.he he he

A pasztet to chodziło mi o taki sklepowy lub z puszki.A ta lista to jest od alergologa.....dostałam taką książkę i tam jest wymienione czego nie wolno jeść jak dziecko ma skazę białkową jak mam karmi piersią:tak:

Dieta oczywiście dla mam nie karmiących piersią...................
Koleżanki wypróbowały i faktycznie schudły:tak:i nie ma efektu jojo..............a i jak sie ją zastosuje to można powtórzyć dopiero po roku.....to jest dieta na lepszą przemianę materii..........wypróbować warto.Trzeba pić przy tej diecie 2, 3 litry wody dziennie.

Poprosze o przepis na diete Esterka. Wiecie jak sie ze mnie leje przez @, jak nigdy.:szok:. Powiem tak, musiałam wyprac kołdre.

reklama
Do góry