reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Maz wrocil z bilarda i zastal slodki obrazek: corusia przytulona do mamusi-zrobil nam fotki. Same zobaczcie jak moja perelka sie przytula. Jest tylko jeden problem- nie moge jej przelozyc do lozeczka bo zaczyna plakac hihihi. Boze!!!! jak ja koffam te mala istotke!

Załączniki

• 010.JPG
    010.JPG
    50,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 011.JPG
    011.JPG
    62,9 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Pumi cudnie razem wygladacie :tak: Moja malizna tez sie tak wtula.Ostatnio coraz bardziej agresywnie bo nauczylam sie ja odkladac tak,ze sie nie budzi.Wiec na wszelki wypadek lapie sie mocno mojego ubrania obiema raczkami :-) Ale i na to juz znalazlam patent...

Esti ta kurtauka i czapeczka sa cudne!Straszliwie mnie sie podobaja :tak: A jesli chodzi o zakladanie czapeczki to chyba wiekszosc dzieci ma taki bunt...A jesli chodzi o ciuszki do chrztu to ja tez nie lubie przesady...Mam bardzo skromniutka sukieneczke biala w domu(wlasciwie to juz 2) do jednej w kompleciku sa jeszcze spodenki.A mysle jeszcze o tej sukieneczce.Mam w prawdzie biale buciki ale do tej kiecki sa juz dopasowane.Ale musze ja "na zywo" zobaczyc zeby zadecydowac...
Süßes Kleid von H&M m. passenden Ballerinas Gr. 62 bei eBay.de: Größe 62 (endet 24.02.08 19:43:49 MEZ)

Jest taka slodka :-D

A moj mezus byl juz dawno sam na imprezie...Zreszta to juz w lutym bylo.Ale jakos nie bardzo chce sie sam wynurzac.Ja nie mam nic przeciwko.W koncu kiedys go zostawie i sama sobie pojde.A on niech malutka piastuje :-D I to wlasciwie glownie dlatego zeby spedzili troche wiecej czasu razem.Sami.

Laseczki wrocilam :-)
u rodzicow bylo suppper mały cały dzień spał tylko na jedzenie sie budził , w nocy tez był cudowny zasnoł o 20:00 potem karmienei o 00:20 i o 4.30 za to potem pobudka o 6:00 ehhh ale troche lepiej sie czuje mimo tego ze mam @ i nie mogla is wczoraj na solarium- zapomniałam o tym jak pisalam do was dopiero jak poszlam do WC to sobie przypomniałam. o 8;15 zjadl i znowu śpi mam ogrooooomną nadzieje ze już mu sie poprzestawiało.
Za to dzisiaj na 16:00 idziemy do lekarza bo mały wstał rano i ma całe czerwone policzki - całe szczęście jeszcze nie szorstkie ale boje sie ze to skaz białakowa, ale nie jadlam wczoraj nabiału- tylko wieczorem 3 kiwi czy moze to go uczuliło??? Ale już jadlam kiedyś kiwi i nic mu nie było :-( ehhh...
Mi lekarz przepisał tabletki anty CERAZETTE. \
Wstawiam kilka fotek :-)

Dwie moje z synusiem :-) (ze wczoraj) moja mamusia z synusiem i wnuczusiem, i moj braciszek Kacperek- kochany łobuz.

Szczypawka taki stroj chinki, Agnie kupiła dla Ady i naprawde słodko w niej wyglądała.
Ja nie mam jeszcze ubranek do chrztu bo bedziemy chrzcic w Lipcu ale mam garniturek na Chrzest brata stryjecznego, Dawidka.

my też będziemy chrzcić w lipcu, będzie podwójna uroczystość, razem z naszym ślubem chrzzciny :)
przymierzałam wczoraj suknie slubne, strtasznie dziwne uczucie, muszę się oswoić z widokiem pt "ja i suknia ślubna"...
wszystkiego najlepszego dla naszego słodziaka rozczochrańca Olisia z okazji 3.miesięcy!!

No i bardzo mnie sie one podobaja!Te ciuszki.Sa skromne i schludne.Ja sie zastanawiam nad ta kiecka,ktora wam prezentuje(ta,ktora mam w domu zapakowana i schowana w szafie wiec zdjec nie wstawie) dlatego,ze my tez slub bedziemy mieli.Wiec odrobinka szalenstwa moze byc :) sama sie zastanawiam czy pod nia nie kupic sobie takiej "chinskiej" sukienki.Bo my tylko cywilny-przypominam :-D Bedziemy wtedy takie podobne do siebie :-D

Agnieszka calkiem spory ten twoj slodziak :tak: Moja kruszynka jakas mniejsza mnie sie wydaje.A moze tylko mnie sie wydaje?I nie martw sie-wstajemy codziennie w granicach 6-7 rano.Da sie przezyc jesli dzidzia ladnie spi w nocy(moja wstaje tylko raz na karmienie).Ale padam max o 22:30 :-D Gdzie to nocne zycie??? :-D Ale jak ostatnio nasz przyjaciel byl u nas to posiedzielismy chyba do 3:00.A o 6:30 byla standardowa pobudka i jego rowniez przyszlismy obudzic cala banda(bo zostal u nas).

Swoja droga ten to sie wkopal po same uszy..."Na czas remontu" wprowadzili sie z jego swierzo poslubiona zona do tesciowej.Mieszkaja tam juz pol roku i remont oczywiscie dawno skonczony a zonka nie chce slyszec o przeprowadzce.Jego cora urodzila sie 13 I 2008r(wiec moglby sie zapisac do styczniowek :-D).W tej chwili cala rodzina(tesciowa+tesc+zonka+szwagierka)siadaja do obiadu tylko jemu nie daja.Musi jesc zupki chinskie albo McDonald(bo w kuchni tez nie moze sie krecic)>Tesciowa-kurator grozi,ze jesli sie sam wyprowadzi albo wyprowadzi sie z dziwczynami i zonka jego zadzwoni do rodzicow z placzem-rozwod i pozbawienie praw rodzicielskich.A zonka wali fochy bez przerwy.Przyklad?Ewa Drzyzga rozmawia z jakims facetem ktory zdradza zone.Zonka wstaje wsciekla:"Wy wszyscy jestescie tacy sami!!!"Tu nastepuje proba uspokojenia i zatrzymania zonki i z jej strony kolejne czulosci "Wyp...laj!!".Poradzcie cos...Trzeba ratowac chlopaka!!!

o kurde ale trafił facet- wspólczuje mu - takie baby powinni pozamykac gdzies chyba. nie wiem jak mozna mu pomoc hmmm... niech bierze dzidzie i ucieka za granice tylko tyle moze zrobic ;-)
chyba zeczełam sie przyzwyczajac ze tak wstaje :-) moze zaczynie wyrastac z rego wrzasku, nadal spi :-) juz poltorej godziny hihi :-) moglam w spokoju zjesc sniadanie i zastanowic sie od czego go wysypalo- ale nie mam pojecia.

Wiktorek wazy 6,400 na wadze domowej- ale poprosze lakarza zeby mi go dzisiaj zwazyli zmierzyl bo ciuszki nosi na 68.

reklama
OLIŚ NAJLEPSZE ŻYCZENIA SMYKU NASZ KOCHANY!!!!

Agnie no rzeczywiscie slodka ta kiecka bardzo :tak: Hmmm...Chyba sie skusze rzeczywiscie!Najpierw musze przetestowac jak to moje szczescie bedzie w tym wygladac.Ale sadzac po tym jak Ada wyglada-bedzie cuuudnie :-D

Dziuba ale jak wrazenia?Wpadla ci jakas w oko szczegolnie?Czy chociaz wiesz juz w jakim stylu?No pisz,pisz....Przez bledy mlodosci mojego mezusia mnie to omija.... :-D To daj sie swoim slubem poekscytowac!Przeciez nie zabije jego eks-wife zeby zrobic chrzciny razem z koscielnym!Chociaz....Bywaja momenty,ze miewam na to ochote...Ale Cicho-sza!

Do góry