reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
no więc Stasiu by chciał taką krótką z przodu długą z tyłu i z fajbankami... hmm, nie wiem czy sie odważę w takiej krótkiej wyskoczyć, bo mam kompleks nóg, no i mam jedyne 164cm wzrostu a takie kiecki krótkie to jeszcze pomniejszają... no ale pani w sklepie zaoferowała taką ednoczęściową co jest długa do stópek i odpina się częśc tak że robi się krótka z przodu długa z tyłu-taka to jeszcze ujdzie, ale kosztue 3780 :szok::wściekła/y: a tyle niestety nie jestem w stanie dać za kieckę...
ja mam też problem z duzym biustem (który łudzę się że wkrótce zniknie za sprawą tego mojego małego ssaka co mi jedzonko zabiera), więc powinam mieć stanik pod kiecką... niby te gorsety ladne, jeśli ta babka z salonu mi go zawiąże... ahh, jeszcze 4miesiace więc na pewno sie zdecyduje! w najgorszym przypadku kuzynka mi uszyje taką, która będzie mi się podobać...
na pewno nie będzie biała, ja chciałabym taką w kolorze cappucino, ale Stasiu chce znowu jaśniutką... nie możemy się dogadać!!:wściekła/y:

w takiej szła do ślubu moja koleżanka (nie mam pozwolenia żeby publikować twarz, więc ą wykleilam ;-)), wyglądała cudnie!! mi się podobają takie hafy w innym kolorze niż kolor sukni, i taka zeby nie była za bardzo napaćkana... ale z drugiej strony też ładnie wyglądałam w takie co ma na spódnicy pełno samych falbanek takich z tiulu czy organzy czy akkolwiek to się nazywa...

mi się też bardzo podoba, tylko nie wiem gdzie bym tam swoje cycki zmieściła :wściekła/y:
mam jesczez 4miesiące, na pewno w końcu któraś będzie mi się podobac i będę wyglądać tak jak bym chciała

Buziaki dla Olisia:-):-D
Tobi ma katarek, całą noc sie męczył:-(. Stosuję wodę morską, wyciagam smarki i mam zamiar zaraz zrobić inhalację jakąś - nie wiem czy mam rumianek, coś innego można?
Czy któraś z karmiących dostała już @?
Mój Mążuś zupełnie samodzielnie zostaje w domu z Tobim, bez problemów, zostawiam im mleczko odciągnięte na wszelki wypadek ale zwykle wyrabiam się między karmieniami. Przedwczoraj np. byłam na spotkaniu "mądrali" z zaprzyjaźnionej katedry - jeszcze z okazji obrony doktoratu. Wychodzę też czasem na króciutkie zakupy albo tak jak wczoraj do sądu - i nie ma problemu.:laugh2:

reklama
pandi, doktorat?? :szok::szok::szok: mnie czeka w przyszłym roku obrona magisterki, a napisane mam pół strony...
ja miałam okres już 2tyg temu :)

Do góry