reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
czesc dziewczynki :-)
nasze dzisiejsze uczulenie jest wynikiem mojego wczorajszego zjedzenia kiwi hihi chyba przesadzilam, pan doktor kazal mi go kilka dni pokapac w krochmalu i kupic wit. C
maly dzisiaj znowu grzeczny byl to juz 2 dzien, teraz juz tez spi,
co sie dzieje dzisiaj z ESTI ??? co ?
nasze dzisiejsze uczulenie jest wynikiem mojego wczorajszego zjedzenia kiwi hihi chyba przesadzilam, pan doktor kazal mi go kilka dni pokapac w krochmalu i kupic wit. C
maly dzisiaj znowu grzeczny byl to juz 2 dzien, teraz juz tez spi,
co sie dzieje dzisiaj z ESTI ??? co ?
Aga, a ja jadłam kiwi już nie raz od samego początku też po 2-3 szt
ale chyba nic się nie działo. Chociaż teraz mały ma coś na buzi - myślałam że to kaszaki, ale jest ich coraz więcej - nadal bezbarwne i wypukłe. Może to czekolada - bo zaeksperymentowałam ostatnio czy już mogę
ale chyba nic się nie działo. Chociaż teraz mały ma coś na buzi - myślałam że to kaszaki, ale jest ich coraz więcej - nadal bezbarwne i wypukłe. Może to czekolada - bo zaeksperymentowałam ostatnio czy już mogę
e-stera
Fan(ka)
Witam!Jestem, dzisaj cały dzionek nie było nas w domu.
Dziękujemy za życzenia.
już miałam sie pochwalić ,ze Oli skończył 3 miesiące a cioteczki kochane same pamiętały
.jak miło:-):-):-):-):-)
Rano byliśmy na wizycie kontrolnej bioderek..bo zobaczyłam wczoraj w kalendarz.jet ok.była kontrolna bo Oli to wcześniak.zajęło to nam 2 godzinki.......potem był spacerek 3 godzinny, bo piękna pogoda!A na 16 mieliśmy pediatrę.
Oliś waży 3600g i przybrał w 2 tygodnie tylko 18 dag więc słabo

Ale tak to pani doktor nie ma mu nic do zarzucenia.jak na swój wiek i wcześniactwo bardzo dobrze rozwija się pod względem psycho-ruchowym..........jak dzieci urodzone o czasie.A jak z nią gadał i śmiał się do niej
.Zalotnik jeden

A Oli z okazji 3 miesięcy dostał od mamy buty i je dzisiaj jak szalony.co 1,5 2 godziny po 90ml!!
.
Zaraz wsatwię butki:-)
Leya mój Oli też sie urodził 48 cm ale 2225 g
Dziuba śliczna kurteczka:-) i butki
Bralik witam........słodziakowy Twój syneczek:-)
Dziękujemy za życzenia.
już miałam sie pochwalić ,ze Oli skończył 3 miesiące a cioteczki kochane same pamiętały
.jak miło:-):-):-):-):-)Rano byliśmy na wizycie kontrolnej bioderek..bo zobaczyłam wczoraj w kalendarz.jet ok.była kontrolna bo Oli to wcześniak.zajęło to nam 2 godzinki.......potem był spacerek 3 godzinny, bo piękna pogoda!A na 16 mieliśmy pediatrę.
Oliś waży 3600g i przybrał w 2 tygodnie tylko 18 dag więc słabo

Ale tak to pani doktor nie ma mu nic do zarzucenia.jak na swój wiek i wcześniactwo bardzo dobrze rozwija się pod względem psycho-ruchowym..........jak dzieci urodzone o czasie.A jak z nią gadał i śmiał się do niej
.Zalotnik jeden

A Oli z okazji 3 miesięcy dostał od mamy buty i je dzisiaj jak szalony.co 1,5 2 godziny po 90ml!!

.Zaraz wsatwię butki:-)
Leya mój Oli też sie urodził 48 cm ale 2225 g

Dziuba śliczna kurteczka:-) i butki
Bralik witam........słodziakowy Twój syneczek:-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiesz wiktor ma cale czerwone i szorstkie policzki dlatego myslalam ze to skaza bialkowa- ale nie jadlam wczoraj nabialu, no ja tez juz jadlam kiwi ale lekarz powiedzial ze 2 razy nie uczuli a za 3 tak :-( wiec nie wiem jak to jest mam nie jesc zadnych cytrusow a kiwi to tez cytrus, ja czekolade jem normalnie i nic mu nie jest- oczywiscie nie tabliczke tygodniowo.
Mój Wojtuś też juz śpi....teraz juz laba
idę sie wykapac i obciąć męża (na świeta jedziemy fo moich rodziców i co powiedzą jeszcze że niedbam o męza ;-))
Mój mały od jakiegos czasu ma czerwone drobne krosteczki na bleckach - bardziej bym nawet powiedziała, ze to takie plamki drobniutkie) i kurcze nie wiem od czego...narzazie czekam i obserwuję zobaczymy.
A jutro idziemy z młodym na przeswietlenie brzuszka, bo nie zeszło mu jąderko jedno i musimy je zlokalizowac
Mój mały od jakiegos czasu ma czerwone drobne krosteczki na bleckach - bardziej bym nawet powiedziała, ze to takie plamki drobniutkie) i kurcze nie wiem od czego...narzazie czekam i obserwuję zobaczymy.
A jutro idziemy z młodym na przeswietlenie brzuszka, bo nie zeszło mu jąderko jedno i musimy je zlokalizowac

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
sliczniutki jest :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ide sie okapac i spac cioteczki do jutra :-)
reklama