reklama
Anja78
matka superstar
A oto moja Dusia w sukienceZobacz załącznik 71512 i w stoju bardziej luzackim strzela usmieszki
meczy sie kluseczka na brzuszku, oj meczy

meczy sie kluseczka na brzuszku, oj meczy
G
goscinnie
Gość
Fajne te wasze dzieczynki Agnie i Anja. Nadia ma fajne botki i juz taka kluseczka w porownaniu jaka była po urodzeniu.
hmm, na wikipedii jest zdjęcie azs, moja Martyna inaczej wyglądała jak miala ten swój atak, czerwona była i sucha skórke miała i czasem robiły jej sie strupki, mam nadzieje że4 to jednak zakażenie bakteryjne... 10.kwietnia kontrola i szczepienia więc jeszcze pogadam w pediatrą...
my po spacerku, trochę się zachmurzyło ale i tak prawie 2godz na dworku byłyśmy
Ania, Nadusia rzeczywiście się kluseczka taka fajna już zrobiła, cudna!!
my po spacerku, trochę się zachmurzyło ale i tak prawie 2godz na dworku byłyśmy
Ania, Nadusia rzeczywiście się kluseczka taka fajna już zrobiła, cudna!!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Wiktorowi juz zchodzi uczelenie wywalane przezemnie cytrusami
mimo to jeszcze ma troche czerwone policzki a kapalyscie dzieciaczki w krochmalu ??
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
moj tygrysek wkoncu potrafi sam polezec w lozeczku i sie zajac patrzeniem na zabawki...
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
czesc Dziewczynki...
dlugo mnie nie bylo... szkoda...
czekam jak posrana na komputer....
jesli chodzi o soczki to dzis podalam perwszy raz Julkowi..... a teraz puszcza smierdzace baki:-) dalam na dnie butelki i czekam na reakcje, jak bedzie sie cos dzialo to poczekam do 4 miesiaca, a probuje bo jest duzy i wyglada jak poroczne dziecko....
nawet nie wiecie jak za Wami tesknie... siedzew tym domu i normalnie dostaje deprechy....grrrrrr....
naszczescie Julek jest grzeczny, ma swoje i coraz czesciej jak cos chce zaczyna piszczec i domagac sie... swieta... hm... nawet ich nie poczulam....
zaraz powklejam zdjecia Julka
dlugo mnie nie bylo... szkoda...
czekam jak posrana na komputer....
jesli chodzi o soczki to dzis podalam perwszy raz Julkowi..... a teraz puszcza smierdzace baki:-) dalam na dnie butelki i czekam na reakcje, jak bedzie sie cos dzialo to poczekam do 4 miesiaca, a probuje bo jest duzy i wyglada jak poroczne dziecko....
nawet nie wiecie jak za Wami tesknie... siedzew tym domu i normalnie dostaje deprechy....grrrrrr....
naszczescie Julek jest grzeczny, ma swoje i coraz czesciej jak cos chce zaczyna piszczec i domagac sie... swieta... hm... nawet ich nie poczulam....
zaraz powklejam zdjecia Julka
ewa_adu
Fanka BB :)
Mó Kubuś też ma czetso różne krostki . BYłam u dermatologa i powiedziała, że dzieci w tym wieku jeszcze mogą bo to niby rumień noworodkowy
Sama nie wiem. Dała coś na recepture ale to nei pomaga. Za to idealnie pomaga maść mojego męża, posmaruję i po kilku godzinach nie ma śladu.
Sama nie wiem. Dała coś na recepture ale to nei pomaga. Za to idealnie pomaga maść mojego męża, posmaruję i po kilku godzinach nie ma śladu.reklama