reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dziuba nie martw sie, czesto zwykly tradzik hrmonalny(zwlaszca u dziewczynek) jest zle diagnozowany nawet przez bardzo dobrych pediatrow jak azs albo skaza, wiec uszy do gory, pewniemalej nic nie jest:tak:

Fajne te wasze dzieczynki Agnie i Anja. Nadia ma fajne botki i juz taka kluseczka w porownaniu jaka była po urodzeniu.

hmm, na wikipedii jest zdjęcie azs, moja Martyna inaczej wyglądała jak miala ten swój atak, czerwona była i sucha skórke miała i czasem robiły jej sie strupki, mam nadzieje że4 to jednak zakażenie bakteryjne... 10.kwietnia kontrola i szczepienia więc jeszcze pogadam w pediatrą...

my po spacerku, trochę się zachmurzyło ale i tak prawie 2godz na dworku byłyśmy :)

Ania, Nadusia rzeczywiście się kluseczka taka fajna już zrobiła, cudna!!

czesc Dziewczynki...
dlugo mnie nie bylo... szkoda...
czekam jak posrana na komputer....
jesli chodzi o soczki to dzis podalam perwszy raz Julkowi..... a teraz puszcza smierdzace baki:-) dalam na dnie butelki i czekam na reakcje, jak bedzie sie cos dzialo to poczekam do 4 miesiaca, a probuje bo jest duzy i wyglada jak poroczne dziecko....
nawet nie wiecie jak za Wami tesknie... siedzew tym domu i normalnie dostaje deprechy....grrrrrr....
naszczescie Julek jest grzeczny, ma swoje i coraz czesciej jak cos chce zaczyna piszczec i domagac sie... swieta... hm... nawet ich nie poczulam....
zaraz powklejam zdjecia Julka

Mó Kubuś też ma czetso różne krostki . BYłam u dermatologa i powiedziała, że dzieci w tym wieku jeszcze mogą bo to niby rumień noworodkowy :nerd: Sama nie wiem. Dała coś na recepture ale to nei pomaga. Za to idealnie pomaga maść mojego męża, posmaruję i po kilku godzinach nie ma śladu.

reklama
Ewa my dostałyśmy maść robioną w aptece na zamówienie z hydrokortyzonem a druga kupiłyśmy też na receptę, Elidelsie nazywa, pomaga ale cholernie droga, 85zł kosztuje...

Do góry