reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti pewnie juz nie ma ........bo wiesz co pomyslalam ze jak ta Twoja psiapsiola ma tak wysoka ta goraczke to jakby sie udala do lekarza to pewnie on przepisalby jej antybiotyk a sa bezpieczne dla dziecka jak sie karmi.Kasia moj Kuba buczy jak sie stoi i ubiera a jak tylko sie ruszy jest zadowolony i drzemie;-)nie poddawaj sie kochana!!!3mam kciuki:tak:Dziuba a moze masz racje bo jak jest okres to jest rownowaga w hormonach -estrogeny i progesteron!a jak jest laktacja to jest mniej estrogenow dlatego nie mozna brac dwu skladnikowych tabsow antykoncepcyjnych tylko jedno na bazie progesteronu oby nasza teza byla dobra -na bank bedzie wyluzuj;-)pij herbatki pij a jak wrocisz do domu od razu cyca malej bedzie dobrze!;-)Esti ma racje stres sie doklada do all i dlatego sie spoznia ta @:sorry2:

reklama
Jestem, jestem................Oli zasnął wiec jak sie obudzi to an spacer pójdziemy.Do parku pojedziemy a potem mamy wizytę u alergologa:baffled:.

Ten tydzień to same pielgrzymki po lekarzach.wczoraj kardiolog i endokrynolog...dzisiaj alergolog.....w czwartek retinopata a w piątek pediatra:dry:
B-Asia psiapsióła idzie dzisiaj do lekarza.........graczka jest a gardło to tak jej nawal że mówić nie może.Wiem, że Zinnat jest bezpieczny, bo go się podaje nawet nowordkom

WItam, wczoraj byliśmy cały dzień poza domem - najpierw market a potem spacer długaśny, karmiliśmy się i przewijalismy w samochodzie:rofl2: Tobi był taki padnięty po tylu wrażeniach że zjadł o 21.30, wykąpaliśmy go, zasnął ok 23.00 i spał do 7.30:szok:. Potem pojadł i znów spał do 9.30 - no to i ja się wyspałam:-)
Wczoraj ubraliśmy go w bodziaka z krótkim rękawem, cienki kaftanik, rajstopki, spodenki dresowe, skarpetki i bluzę dresową z kapturem (pod nim tylko cienka czapka), ale w wózku ma śpiworek wełniany, bo to spacerówka rozkładana bez budy i przykryty był tym śpiworkiem jak wiało.

A, mleko narazie mam i wystarcza - przybiera jak szalony, już przekroczył 7,5 kg i 62 cm - wdg domowych miar. Ciuszki nosi głównie na 68, czasem jakieś 62, ale nie dlatego że taki długi tylko grubaśny - udka mu się nie mieszczą w mniejsze bodziaki.:rofl2::-D co widać na załączonym obrazku (sprzed 2 tyg)

Załączniki

• 100_2494.JPG
    100_2494.JPG
    191,1 KB · Wyświetleń: 36
Ja pisalam juz kiedys,ze mam kolezanke,ktora miala okres nieprzerwanie dopoki nie przestala brac cerazette.Dlatego ja sie nie decyduje na tabletki...Az skoncze karmic(czyli gdzies za rok ;-))

Caly dzien spacerku.Mala juz ubrana(bodziak z krotkim rekawem,bluzka bawelniana z dlugim,dzinsy i skarpetki) tylko wciagnac jeszcze czapeczke i kurteczke polarowa i w droge.Ja w ogole jej nie zakladalam rajstop pod spodnie :happy: Ani razu nie miala!Wiec tymbardziej teraz nie bede jej zakladac...Rajstopki tylko do sukienuni nosi! :-D

reklama
Do góry