reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja ostatnio golądałam w sklepie pliko p3 i rzeczywiście jest rewelacyjny, kosztuje 1190zł, też sie zastanawiam nad Inglesiną bo są bardzo podobne i wagę mają tą samą i właściwie w tej samej cenie są. Tylko nie wiem czy oplaca się wydawać tyle kasy na spacerówkę?? moja Martyna powoli wyrasta z gondoli więc trzeba bęzie zainstalować spacerówkę do naszego wózka, ale wciąż to będzie wózek ważący 14kg i do tego dziecko to 20kg, ja po schodach nie daje rady (mimo że mam tylko 10schodków bo mamy winde), zjechaĆ ZJADE ALE WJECHAĆ... nie da rady :baffled: a Wy bedziecie zmieniać wózki na inne spacerówki niż te od wielofunkcyjnego wózka??

reklama
Ja ne zmieniam bo mieszkam w domku wiec wykorzystam swoj wozek wielofunkcyjny:p
Pogodziłam sie z adasuem-jaka ulga... zobaczymy czy mi znowu czego nie wywinie z tym żużlem

ja juz w przyszlym tygodniu chyba bede montowac sportowa czesc, no narazie nie zapowiada sie na to zebym kupowala sobie spacerowke skoro za ten dalam parawie 1000 zl. tez jest ciezki jak diabli a tak cudownie sie prowadzi ale co zrobic (kasa piechota nie chodzi)
kobitki czy te czopki sa na recepte ???

Te czopki nie są na receptę......są hoemopatyczne.
A wózek kosztuje 780zl, bo dolar stoi po 2, 23:szok:
U nas pogoda do dupy wiec na krótki spacerek dzisiaj,......zresztą niebawem do koleżanki jadę, która ma 2 miesięcznego Oskarka

na początku odpoweiedział ze mało go to bobchodzi ze mi to przeszkadza, ale pozniej zrozumiał ze faktycznie przesadza:)
zobaczymy postępy, wiecie zawsze jest jakies wyjscie!

reklama
Do góry