reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jestem chora:-(Gardło mnie boli, telepie mnie, z nosa leci ciurkiem...dzisiaj trochę zmarzłam, bo za lekko sie ubrałam i mam za swoje:frown::unsure::sad:
Ale już się nałykałam wapna, rutinoscorbinu a przed pójściem spać wypiję Ferveks:tak:Tylko on na mnie działa tak ,ze śpię jak zabita i mam problem ze wstaniem rano z łóżka, bo czuję się jak skacowna..............ale pomaga supcio:-)

reklama
Esti to kuruj sue kochana. Ze mna lepiej ale moja niunia cos nie tak, przed spaniem pojawil sie katarek ale natarlam ja mascia majerankowa i posmarowalam nosek , zobacze rano jak bedzie dalej to ide z nia do lekarza:-(i oczywiscie babka dzisiaj o 21 wrocila z warszawy i pytala czy mala zdrowa to jej powiedzialam ze ma katarek to powiedziala ze to moja wina bo bylam z nia na dworze jak byl wiatr ale do cholery to bylo przedwczoraj i bylo cieplo na dworze 18 stopni a wiatr byl cieply i byla cieplo ubrana:wściekła/y::angry:

Mnie też coś bierze, zaczęłam kichać. Nie chcę się rozchorować ;<
Ja też oglądam You Can Dance, ale muszę czekać, aż wystawią na osiołku, bo nie mam telewizji dalej ;-D

Tylko żeby mój Oliś się nie zaraził ode mnie........staram się go nie całować i mąż się nim dzisiaj zajmował...karmił go , kąpał....ale jutro idzie do pracy..........mam nadzieję, że przez noc sie polepszy..
Właśnie piję herbatkę z modem, cytryną, imbirem:-p
Mili dziękuję....a babkę olej......:tak:

ufff- jakims cudem was doczytalam. Ale nie robilam zapiskow jak Pandi, wiec juz nic nie pamietam co chcialam odpisac.
Generalnie dyskusja toczy sie na temat anty. Kama u nas tez za darmo sa wszelkie srodki proponowane przez szpital. Wkladka wyglada tragicznie i sie nie zdecydowalam a poza tym trzeba podobno po kazdym stosunku wsadzic paluchy i sprawdzic czy sie nie przesunela:szok:, zastrzyku sobie nie pozwolilam dac a tabletki powoduja u mnie bole glowy ( jak u Albi). Takze prezerwatywa albo wstrzemiezliwosc hihihih:laugh2:
Dominiska dzis miala ciezki dzien bo dostala strzaly na pneumokoki, grype, rotawirusy i jeszcze liquid doustnie. Ojjj biedna wrzeszczala w nieboglosy a ja poplakiwalam razem z nia. Potem zrobilam jej dluuugi spacer zeby przespala szok pozastrzykowy. U nas tez preferuje raczej nierownosci i trawniki niz rowniutki afsalt ( jak Zuziek)hehehe.
Reszte nie pamietam co chcialam napisac, ale obecnosc na forum odfajkowana :laugh2::laugh2::laugh2:

Załączniki

• 003.JPG
    003.JPG
    93,5 KB · Wyświetleń: 33
  • 008.JPG
    008.JPG
    86,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 005.JPG
    005.JPG
    123,7 KB · Wyświetleń: 37
  • 004.JPG
    004.JPG