reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

tabl anty starej generacji czyli te tansze typu Diana itp powoduja tycie nie ze wzg ze sa zle dobrane tylko to wlasnie dawka hormonow.nowe generaacje jak sa zle dobrane czyli metoda prob i bledow bez zrobienia badan powoduja dolegliwoszci typu bole glowy ,nudnosci zaparcia wymioty,tradzik nawet stany depresyjne,klopoty ze snem i koncentracja no wnostwo poczytajcie na ulotkach.
Albi ja nie wierze:baffled:Anja to nie mozer zadzewiec a poza tym chodzi sie do gin na obserwacje czy all jest si;-)a ropa chyba juz nie te czasy.......ale nie wykluczone:blink:wkreacam sobie jak moge pozytywnie o tych wkladkach:-(

reklama
a ja mam dziś cudowny dzień!! :laugh2: mimo ze @ dalej nie ma, ale przestałam się tym tak bardzo przejmować bo całkowicie wykluczam ciążę (o matko, chyba nie przeżyłabym tego!! przecież dopiero za 3lata chcę drugą dzidzie! :szok:), od samego rana wszystko mi się super układa!!
po pierwsze, Martysia wczoraj poszła spać o 20 i mimo że z początku nie chciała spać, musiałam ją przenieść do siebie do łóżka, ale widocznie chciała sie poprzytulać do mamy bo jak zasnęła to obudziła się o 2 na karmienie, potem o 5.30 (i od razu ją brałam od cycka i zasypiala!) i obudzila sie rano o 8.10 a ja razem z nią!! :rofl2: jestem więc wyspana za wszystkie czasy, zresztą dziś mialam na 10 na uczelnie więc nie wstawaiłam budzika bo przecież o 6 budzi mnie codziennie mala, a dziś budzik zawiódł, prawie sie spóźniłam na zajęcia! całe szczęście tyko jeden wyklad mialam i do domku, przyjechałam do domu to przypomniałam sobie ze dziś mój ukochany kuzyn z Radomia ma imieninki więc dzwonię do niego z życzeniami a on pierwsze co mówi ze jego żona o 8 rano urodziła córeczkę Asiulkę!!!!! :laugh2::laugh2: mimo że dzieli nas pół Polski to utrzymujemy super kontakt a poza tym to moja chrześniaczka będzie więc tym bardziej się cieszę!! :laugh2::laugh2:

z tymi kremami to uwazajcie szczególnie te ktróre jeszcze karmią cycusiem niektróre substancje przenikają do krwi a z krwią ........
ja tez uważam ze najlepiej sie wziąśc za siebie i zacząć świczyć ja duzo tańcze z moimi dziewczynami i dodatkowo brzuszki wieczorkiem co dzien 10 wiecej i spoko właże juz w rozmiar 36-38 chciałabym miec to 38 jak przestane karmić no i mam nadzieje zgubić ta fałde brzuszną

a co do tabl? z Kokunia brałam je rok i nie tyłam nie puchłam nie krwawiłam wczoraj byłam u gin i powiedziała ze to sie unormuje to krwawienie przed swietami to oczyszczenie po porodzie a teraz to miesciączka zobaczymy???????????

gabryś dzis spała super 20 - 2:30 4, 6, 9, teraz od 15 min tez spi w łózeczku UDAŁO SIE bo na spacer raczej nie ma szans pada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny help!! muszę napisać pismo (bo umowa mi sie kończy z operatorem sieci komórkowej) że składam wymówienie, nie wiem jak to napisać, macie pomysły??

A nie ma na stronie operatora wzorów pism? Poszukaj... Albo pójdź do salonu, tam Ci wszystko powiedzą i załatwisz na miejscu...

dziewczyny help!! muszę napisać pismo (bo umowa mi sie kończy z operatorem sieci komórkowej) że składam wymówienie, nie wiem jak to napisać, macie pomysły??
od kiedy to?? to ty jesteś klientką oni mają przygotować takie pismo a narazie powinno im wystarczyc, ze deklarujesz koniec wspr. przez tel.

ale mi dobrze poszło, normalnie mialam wene!!

Albi ja chce takie pismo żeby postawic swoje warunki, jeśli mi dadzą niski abonament i telefon nowy to podpiszę umowe, zawsze tak robie jak sie konczy mi umowa że skladam wymowienie bo wtedy oni lepsze oferty przysylają :laugh2: wyprobowany sposób

basia wiem, ze nie moze zardzewiec;-)jaja sobie robie, a stan zapalny z ropieniem mooze wystapic, w koncu to cialo obce:sorry2:

reklama
Agnie ja przedwczoraj kupilam sobie dziny i rozmiar 33:szok:szok. a tak bardzo bym chciala miec chociaz 31.Wczoraj wieczorem tak mnie zgaga piekla ze az sie zdolowalam bo jak z Natalia w ciazy bylam to tez mnie piekla, JA NIECHCE BYC W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro powinnam dostac @ jak nie dostane to w sobote test zrobie bo dluzej juz nie wytrzymam:-:)no:

Do góry