pumi, Kochana, nie jestes zlą matką!! nieh Ci to nawet do głowy nie przychodzi! jesteś matką pięknej dziewczynki, cudowną mamą
Dominisia pewnie zauważyla złą atmosferę i dlatego plakała, ja jak się kłócę ze S to mala też płacze bo wyczuwa ze coś jest nie tak... ale przecież ona wie że jest Waszym Skarbem, będzie dobrze!!
Dominisia pewnie zauważyla złą atmosferę i dlatego plakała, ja jak się kłócę ze S to mala też płacze bo wyczuwa ze coś jest nie tak... ale przecież ona wie że jest Waszym Skarbem, będzie dobrze!!
........dobrze, że nie pada..........
Pumi to nie Twoja wina, mala poprostu wystraszyla sie trzasku drzwi, nie martw sie bedzie dobrze
jeszcze nie weie ze 2 maja sie wyprowadzamy dowie sie jak zaczniemy sie pakowac ciekawe co zrobi stare babsko, nie nawidze tej kobiety, bo jak w ciazy bylam to nawet nie zapytala sie jak sie czuje a teraz dobra babcie zgrywa i do wszystkiego sie wtraca , nadodatek 2 miesiace temu wyrzucila nas z domu i dlatego postanowilismy isc na swoje pozniej niby wrocilo wszystko do normy ale nie pozwole zeby mnie i moje dziecko tak traktowala