reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
mili, jak ja sie cieszę że poszlaś w moje ślady i zdecydowalaś się na test!! w końcu jesteśmy spopkojne!!
witamy nową koleżankę :laugh2:

ale jaja!!
byłam na spacerku kolegą, jego żoną i dwójką małych dzieci, mają synka Igorka (4latka) i córeczkę Anastazję (2laka). Dzieciaki chasały po dworzu bo byli.śmy na wielkim placu zabaw nad morzem, mały Igorek byl bardzo zaciekawiony moją Martyną, jak płakala to wsadzał jej smoczka do buźki, głaskał ją po policzku, woził w wózeczku i dał jej buźki na do widzenia! :szok: normalnie moja córka ma już chłopaka!! :laugh2::laugh2:

Justyna, Twoja córcia urodzona w tym samym dniu co moja! mamy juz czwórkę dzieci z 15.stycznia :blink:

Dziuba gdyby nie Ty to bym sie nieodwazylakupic, wogole jak weszlam do apteki to aptekarka tak sie dziwnie na mnie popatrzyla bo nie dosc ze mi brzuch sterczal to bylam z Natalia i nadodatek test kupowalam:-D nigdy mi sie tak rece nie trzesly jak dzis:-DA wczoraj jednak bylam naspacerku i to dlugim bo sie tak cieplutko zrobilo chyba ze 20 stopni bylo. Witam nowa mamusie:tak:

dziewczyny pomóżcie!
Martyna przez dłuższy czas robila kupkę raz na 3-4dni i najczęściej musialam jej dawać czopek glicerynowy, ale ostatnim razem powiedzia lam ze poczekam i zobaczę po jakim czasie bedzie kupka. No i narobiła wczoraj rano, potem jeszcze dwa razy; a dziś mala jakas apatyczna trochę, marudna, nie chce jeśc za dużo, nie chce smoka, nie chce na rączkach, nie chce być bujana w wózeczku, nie chce spać; no i dziś zrobiła kupkę już 5razy :szok: i to nie że tylko trochę brudna pieluszka tylko taka normalna kupcia!! :szok: boję się żeby się nie odwodniła bo je co 3godz normalnie ale jakos nie za wiele, 5min posiedzi przy cycku i koniec; na dodatek pieluszka nie jest ciężka, nie ma tam dużo siusków tylko kupka; myślicie że to coś poważnego czy całkowicie normalne?? bo moze panikuję na darmo, ja się po prostu przyzwyczaiłam ze ona rzadko robi kupkę... pomóżcie!!!!

nie mam możliwości Was doczytac, tyle piszecie... Przy Kubie i Julci wciąż coś się dzieje...
Dziuba, mój Jakubek też robi kupkę kilka razy dziennie i uważam to za normalne. Jedyne co mnie niepokoi to fakt, że czasem robi ją ze śluzem. Nie wiecie od czego to może byc bo mnie to martwi.
Co do jedzenia to on tez jest marudny i ostatnio mało je. Chce do cycusia ale krótko pije mleczko. Nie wiem, moze ta pogoda ma na to jakiś wpływ.

Załączniki

• Zdjęcie037.jpg
    Zdjęcie037.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcie038.jpg
    Zdjęcie038.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 38
  • Zdjęcie040.jpg
    Zdjęcie040.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie043.jpg
    Zdjęcie043.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 33
Dziuba, mój Jakubek też robi kupkę kilka razy dziennie i uważam to za normalne. Jedyne co mnie niepokoi to fakt, że czasem robi ją ze śluzem. Nie wiecie od czego to może byc bo mnie to martwi.
Co do jedzenia to on tez jest marudny i ostatnio mało je. Chce do cycusia ale krótko pije mleczko. Nie wiem, moze ta pogoda ma na to jakiś wpłw

Ewcia- u nas tez sporadycznie pojawia sie sluz.
Mili- przeurocza jest twoja Natalka
Dziekujemy wszyskim msmusiom za pamiec i zyczenia- zaraz wzniesiemy toast cycem:-)
Ja wlasnie wybieram sie na spacerek ale po wczorajszym rozpieszczeniu nas przez cudna wiosenna pogode dzis jest pochmurno i tylko 8 st.
A ja wczoraj spedzilam 5 godzin u fryzjerki i zamiast blond wpadajacego w popiel zrobila mi zolte pasemka. Dzis musialam isc na poprawke i zostawilam Pawla pierwszy raz z Dominika. Obiecalam ze nie bedzie mnie 30 minut a wrocilam po 2,5 godzinach. Boze ale mial chrzest bojowy- melka z butelki nie chciala, na raczki nie, ndo hustawki nie, do lozeczka nie wszystko bylo na nie i wyla niemilosiernie. Niech zobaczy ze maciezynstwo to wyzwanie hihihih. Dom po 2 godzinach doprowadzony do rujny hihihi.
Idziemy na spacerek - pozniej sie odezwiemy
P.S. Oliwka- kolezanka Dominiki miala takie same problemy jak moja mala na starcie zyciowym. A jest troszke roznicy we wzroscie tylko w tym ubranku i na zdjeciach jakos tego nie widac:)

reklama
Do góry