G
goscinnie
Gość
Witam Justyne. Gratuluje córeczki a tu jest link jak wstwić suwaczek https://www.babyboom.pl/forum/jak-k...wklejanie-licznikow-suwaczkow-58/index63.html
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
normalnie moja córka ma już chłopaka!! 

nigdy mi sie tak rece nie trzesly jak dzis
A wczoraj jednak bylam naspacerku i to dlugim bo sie tak cieplutko zrobilo chyba ze 20 stopni bylo. Witam nowa mamusie
dziewczyny pomóżcie!
Martyna przez dłuższy czas robila kupkę raz na 3-4dni i najczęściej musialam jej dawać czopek glicerynowy, ale ostatnim razem powiedzia lam ze poczekam i zobaczę po jakim czasie bedzie kupka. No i narobiła wczoraj rano, potem jeszcze dwa razy; a dziś mala jakas apatyczna trochę, marudna, nie chce jeśc za dużo, nie chce smoka, nie chce na rączkach, nie chce być bujana w wózeczku, nie chce spać; no i dziś zrobiła kupkę już 5razyi to nie że tylko trochę brudna pieluszka tylko taka normalna kupcia!!
boję się żeby się nie odwodniła bo je co 3godz normalnie ale jakos nie za wiele, 5min posiedzi przy cycku i koniec; na dodatek pieluszka nie jest ciężka, nie ma tam dużo siusków tylko kupka; myślicie że to coś poważnego czy całkowicie normalne?? bo moze panikuję na darmo, ja się po prostu przyzwyczaiłam ze ona rzadko robi kupkę... pomóżcie!!!!