reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
moje synunio śpi sobie właśnie na słoneczku przed domkiem a ja łypie na niego okiem i doglądam bo mam jeszcze sporo do zrobienia w domku,
jak dobrze mieszkać w domku i mieć podwórko:tak::tak::tak:

ehh, Sylka, zazdorszczę Ci, chociaż my mamy duzy balkon i też czesto wystawiam małą...
my już po spacerku, nie długim bo małej przypomniało się po nie całej godzinie ze jest głodna :/

dziuba mój je regularnie co 3 godziny więc po karmionku przewijanko i na dworek do oporu:tak::tak:

jesssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuu
ale nadrukowałyście zostało mi jeszcze 30 stron:szok::szok::szok::szok::szok:
ale co chciałam napisać Albi Dawidek jest przesłodki tak samo jak i Tobi Pandi takie śliczne chłopaczki, no i oczywiście małe królewny Adusia, Dominiczka tyle na razie doczytałam:sorry2:

normalnie to nasze maluszki to można żywcem schrupać:-D, ja mojego to dziesięć razy na minutę całuję aż się biedak juz krzywi ale ja go tak bardzo kocham:sorry2:
tak sobie nawet pomyślałam, ze chyba nie mogła bym mieć kochanka:laugh2: i zdradzać męża, nie umiem pałac uczuciem do dwóch a teraz mężulo jest pokrzywdzony i zdegustowany:-(

Odebrała wyniki tarczycy Oliwiera!Nie ma nadczynności ani niedoczynności tarczycy!Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)
My byliśmy na długim spacerku w parku.Pogoda cudna
Teraz trzeba obiadek robić........zupka buraczkowa i kopytka lub placki ziemiaczane:-p
Mnie nie potrzebne ani nosidełko ani chusta.......mieszkam na parterze, mam do sklepów bardzo dobre wjazdy i wózek bardzo lekki.

kurcze, a ja z tymi wózkaMI TO MAM dylemat... nie wiem jak to rozstrzygnąć...
chyba zostawie spacerówkę od mojego wielofunkcyjnego wózia, bo mamy gondolke którą można wyjąć i wsadzić spacerówkę, ale wciąż będzie ciężka (14kg) a jak jestem sama to mam problem żeby gdziekolwiek po schodach się wgramolić (a czesto jestem sama bvo S pracuje dwa tyg w pracy 2tyg w domu), więc chcialabym mieć też lżejszą spacerówkę, taką już do konca, bo wiadomo że w tej co teraz mamy to dziecko może do ok.półtora roku a ten mój wielkolud pewnie jeszcze szybciej wyrosnie więc na przyszłą wiosnę i tak czeka nas kupno spacerówki...
no i tak sobie myślę nad tym Peg Perego Pliko P3, ale z drugiej strony żal mi wydać 1200zł na wózek, zwłaszcza że czekaj.a nas chrzciny i wesele, więc wypatrzyłam tez taki Chicco:
CHICCO SPACERÓWKA SIMPLICITY-3KOLORY+GRATIS @E@ (342306710) - Aukcje internetowe Allegro
który kosztuje w sklepach 450zł około, waży też niewiele, ale nie wiem jakie są opinie na jego temat, bo już wiem że o pliko P3 wszyscy co mają wypowiadają same pochlebne komentarze... co sądzicie??

reklama
Do góry