reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Słodki widok Esti!:-D

Ja też się zaczynam zastanawiać nad tym ząbkowaniem.Moja malizna już 3 i pół miesiąca ma.Teoretycznie już może się jakiś pojawiać.A ślini się potwornie :sorry2: I pcha powoli już wszystkie możliwe przedmioty do buzi.Chociaż nadal wygrywają piąstki!

reklama
my po szcepieniu, mala bardzo placze wiec dalam jej czopek moze pmoze:-(bo przez ten placz to mnie az trzesie z nerwow, niech sobie pospi w spokoju
ale zdrow jak ryba, wazy 6070 niezle:tak:

My po spacerze wokol miasta. zalatwilm ten pesel i becikowe. wreszcie!!!!
A my tv nie mamy. kurde od dwoch miesiecy 3 awaria. I za co my placimy????Do 20 moze naprawia. A meza nie ma, znowu do pozna w pracy. Szok!!!

ja na razie nie biore niani, moja mama sie zdeklarowala troche pomoc by mogla wrocic i zaczac dzialac w firmie:tak:moze babcia nr 2 sie obudzi, bo jak na razie widzial Nadie 3 razy a mieszka od nas 10 min drogi:baffled:
ciezka decyzja czy wrocic do pracy czy olac i zajac sie dzieckiem, kasa wiadomo potrzebna, a dziecko bez mamusi przez 8 godz. ufff uhh nie wiem co bym zrobila:sorry2:

u nas problem opieki nad małą załatwiony - moja mama pomaga mi bardzo, tak że jak nie ma S (bo 2tyg w pracy non stop w morzu) to siedzimy same z mamą i opiekujemy sie Martynią, ja jestem dwa razy w tyg po 4godz na uczelni więc mam z kim zostawić ją, jeszcze czeka mnie rok studiów i wtedy dopiero do pracy :laugh2:

kurcze my na szczepienie dopiero w czwartek idziemy, jak dotą młoda po szczepieniach spała ładnie cały dzień całą noc,. mam nadzieję ze tym razem się też nic nie zmieni!!

reklama
dziuba moja tez zawsze spala ale dzisiaj po szcepieniu, jest marudzaca i bardzo smutna:-(dobrze,ze juz nie krzyczy dalam ten czopek ktory lagodzi bol i dziala uspakajajaco, gdyby nie zadzialal u Nadusi,to sama bym sobie wsadzila chyba z 10:laugh2:
poza tym pogoda do bani i na wszystkich depresyjnie wplywa:dry:

Do góry