reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc dziewczyny.:-)
ja tylko na moment bo wymyslilam sobie ze zrobie dzis golabki , a jak juz robie to trzebba byzrobic ze 20 .jutro mama wychodzi zeszpitala to ja zaprosze na golabki.
dzis juz noc niebyla taka wspaniala jak wczorajsza ,no coz trudno.
powiedzcie mi jaki kupic ten zel? bo maly placze i placze i wpycha raczki do buzi strasznie jest marudny.sluchajcie a moze wlozyc mu ten czopek ?:crazy:
jakos niewyobrazam sobie jutra .dosyc jest marudny bo swedza go dziasla to jeszcze szczepionka

reklama
chyba sporo z nas idzie jutro na szczepienia, ja idę na żywca, bez czopków, bez syropka, bez żelu (na to u nas chyba jeszcze za wcześnie)... zobaczymy

moj maly tez strasznie marudny dzisiaj jak diabli... zel pomogl ale i tak marudzi w lozeczku a wlasciwie rozkreca sie na placz, dalam mu czopek moze zasnie bo od 7 znowu nie spi a widze ze chche mu sie, zel mozna kupic w kazdej aptece jaki kolwiek.

My idziemy na szczepienie 28.04. i to juz bedzie 4 dawka.Na ostatnim szczepieniu mialysmy zelik.Malizna jest dzielne.Jakos nie marudzi specjalnie.Ale musze z nia caly dzien po szczepieniu po prostu byc :tak:Klade sie z nia do lozka i ona przesypia caly dzien.Budzi sie tylko na karmienie.A tak poza tym,ze spi to jest luzik :tak:Nawet normalnie jak codzien wyruszamy na spacerek.

I teraz tez wyruszamy bo juz pogoda przecudnej urody :tak::laugh2:

Matko co wy wszystkie z tymi czopkami?Moja malizna tez ostatnio jakas bardziej marudna.Dzisiaj jadziemy po gryzaczeka taki zelowy zeby sobie dziaselka masowala.No i chyba jeszcze jakas masc do smarowania dziasel jej kupie.Bo to nie podobne do niej zeby tak marudzic bardzo....

witajjcie wasze dzieciaaczki cudne!!!Ewa jak zdrowko Julci?Katarzyna -odpal ze 2 golabki:-pMili ja tez mam problem z cera sucha i wiesz jak sobie radze-raz w tyg robie peeleng z nivea i myje zelem doglebnie oczyszczajacym i tonikiem (obie rzeczy z alkoholem)z clean &clear'a stosuje tylko raz gdyz alkohol wysusza jeszcze bardziej i nie mozesz go czesto stosowac.pozniej myje takim zel-kremem z Loreal'a tez do demakijazu oczu wiec super i nie drogi!!!i bardzo sie sprawdza.pod podklad stosuje krem nivea soft intensywnie nawilzajacy(nie jest tlusty!!!)i podklad z maybellina ten dwufazowy superstay silk polecam:tak:te kremy z la'roche i vischy sa dobre ale strasznie drogie.....ja tyle ze je stosuje bo mam darmowe probki z apteki wiec kupowac nie musze:-p
Kuba tez jakis marudny nie wiem czemu...chory nie jest nic go nie boli i mysle nad tymi dziaselkami...ale czy to nie za wczesnie???!!!!pcha raczki do buzi i sie slini...;-)wogole ciemieniuchy nie ma ale ma lekko sucha skore glowy myje mu mustela i nie wiem jaki szampon jest typowo nawilzajacy albo jak mu ja nawilzac pomozcie!!!:sorry2:

Bobobodent jest do dupy...Oliśkowi w ogóle nie pomaga............:no:kupiłam Dentinox gel-jest super...działa bardzo długo i można go stosować tylko 2 razy dziennie .............ale kosztuje 20zł....ale warto

reklama
basiu ja kapie Wiktora co 2 dzien i myje mu glowke szmponem bambino a po kapieli natluszczam oliwka bambino i wyczesuje, na poczatku zakladalam mu czapeczke ale cala oliwka pozostawala na czapeczce teraz klade go bez z taka tlusta glowka i ma super skorke :-) i bez ciemienuchy. ale kazde dziecko ma pewnie inna skore. wiec mowie co ja robie.

Do góry