reklama
Asiu wracam dokladnie 16 czerwca tego roku;-)na pol etatu czyli 4h bede robic codziennie plus 2 soboty w miesiacu.Kubuniem bedzie zajmowala sie tesciowa z ktora mieszkamy -zlota kobieta na szczescie szanuje moje zasady jesli chodzi o dziecko jednym slowem wie co i jak ma byc zeby bylo dobrze i po mojemu
ja przed chwila mimo niezlej pogody bylam z tesciem pol godz na spacerku -w koncu troche pospal ten moj Bąbelek ale znow marudzi nie wiem co mu dzisiaj jest
w dodatku znow wierca!!!!
ja przed chwila mimo niezlej pogody bylam z tesciem pol godz na spacerku -w koncu troche pospal ten moj Bąbelek ale znow marudzi nie wiem co mu dzisiaj jest
w dodatku znow wierca!!!!
a my byłysmy na troszke u mojej przyjaciółki sąsiadki na urodzinkach, Martynia byla taaaaaka grzeczna, u wszystkich na rączkach, cała roidzina ja pokocała (po 20latach przyjaźni to jej rodzina to moje rodzina), aż zasnęła na 20minut, teraz idziemy się kąpać 

Basiu ja do wczoraj też się balam, ale najpierw wzięłam prysznic żebym była czyśiutka i jej wody nie zatruwała 
a potem napuściłamm z póó wanny wody, z płynem do kąpieli dla maliuszka, gumowe kaczuszki i się pluskałyśmy, mała troszkę próbowała pływać, na pleckach ja zanurzałam, naprawdę super zabawa, jeszcze z pianą i piszczącymi kaczuszkami... bomba!! ale dziś ja już byłam w wannie a zresztą mala już zmęczona, więc tylko ją wykąpie i położe spać

a potem napuściłamm z póó wanny wody, z płynem do kąpieli dla maliuszka, gumowe kaczuszki i się pluskałyśmy, mała troszkę próbowała pływać, na pleckach ja zanurzałam, naprawdę super zabawa, jeszcze z pianą i piszczącymi kaczuszkami... bomba!! ale dziś ja już byłam w wannie a zresztą mala już zmęczona, więc tylko ją wykąpie i położe spaćDziuba super dzieki za opisik -niby to takie banalne ale jakos nie dla mnie
ide kapac i usypiac mojego malego brzdaca;-)taki dresik wylicytowalismy dla Kuby
świetny dres z szafy OLIVERKA -STAN IDEALNY !!! (343795912) - Aukcje internetowe Allegro
a taki sweterek ten 1 jasny moj Ł. mi kupil bo mu kiedys tam mowilam ze fajny i ze nie mam sie w co ubrac to sie zlitowal hehee zobaczcie same +SUPER DEKOLT+NAJNOWSZY FASON+ HIT+SS+ (338092103) - Aukcje internetowe Allegro
ide kapac i usypiac mojego malego brzdaca;-)taki dresik wylicytowalismy dla Kubyświetny dres z szafy OLIVERKA -STAN IDEALNY !!! (343795912) - Aukcje internetowe Allegro
a taki sweterek ten 1 jasny moj Ł. mi kupil bo mu kiedys tam mowilam ze fajny i ze nie mam sie w co ubrac to sie zlitowal hehee zobaczcie same +SUPER DEKOLT+NAJNOWSZY FASON+ HIT+SS+ (338092103) - Aukcje internetowe Allegro
ewa_adu
Fanka BB :)
Jejciu, jakie wy wszystkie jesteście młode
Tylko ja taka stara 

Tylko ja taka stara 

reklama
G
goscinnie
Gość
Ja sie chciałam pochwalic bo Dawiś dzisiaj dostał zastrzyk i nawet nie pisnął i dlatego od pani Pielegniarki dostał balonik. Tak jak mowiłam przez tydzien przytył 400 gramów i Pani pediatra mowi, ze jest zdrowy i wszystko gra.