reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

B-Asiu a od kiedy wracasz do pracy? I z kim planujesz zostawic Kubusia?
Ja teraz odpoczywam, moj maz wrocił dzis wczesniej (swieto lasu) i zabrał Borysiątko na spacerek.
Jutro jedziemy do tesciów- grrrr.

reklama
Asiu wracam dokladnie 16 czerwca tego roku;-)na pol etatu czyli 4h bede robic codziennie plus 2 soboty w miesiacu.Kubuniem bedzie zajmowala sie tesciowa z ktora mieszkamy -zlota kobieta na szczescie szanuje moje zasady jesli chodzi o dziecko jednym slowem wie co i jak ma byc zeby bylo dobrze i po mojemu:tak:ja przed chwila mimo niezlej pogody bylam z tesciem pol godz na spacerku -w koncu troche pospal ten moj Bąbelek ale znow marudzi nie wiem co mu dzisiaj jest:baffled:w dodatku znow wierca!!!!:dry:

a my byłysmy na troszke u mojej przyjaciółki sąsiadki na urodzinkach, Martynia byla taaaaaka grzeczna, u wszystkich na rączkach, cała roidzina ja pokocała (po 20latach przyjaźni to jej rodzina to moje rodzina), aż zasnęła na 20minut, teraz idziemy się kąpać :laugh2:

Basiu ja do wczoraj też się balam, ale najpierw wzięłam prysznic żebym była czyśiutka i jej wody nie zatruwała :laugh2::laugh2: a potem napuściłamm z póó wanny wody, z płynem do kąpieli dla maliuszka, gumowe kaczuszki i się pluskałyśmy, mała troszkę próbowała pływać, na pleckach ja zanurzałam, naprawdę super zabawa, jeszcze z pianą i piszczącymi kaczuszkami... bomba!! ale dziś ja już byłam w wannie a zresztą mala już zmęczona, więc tylko ją wykąpie i położe spać

reklama
Ja sie chciałam pochwalic bo Dawiś dzisiaj dostał zastrzyk i nawet nie pisnął i dlatego od pani Pielegniarki dostał balonik. Tak jak mowiłam przez tydzien przytył 400 gramów i Pani pediatra mowi, ze jest zdrowy i wszystko gra.

Do góry