reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esterka moja Natka ma tak samo wogole w wozku nie chce byc drze dzioba ze ludzie az sie gapia co ja temu dziecku robiei trzeba ja ciagle nosic nawet jak na zakupach jestesmy:baffled: ale jak juz mi ciezko to wyciagam nosidelko z wozka i musze ja chustac i ona wtedy zasypia i moge spokojnie pospacerowac tylko ze to dosc dziwnie wyglada jak przy ludziach ja chustam:-D:baffled::dry:

reklama
a ja znowuż jestem do tyłu z czytaniem!! wczoraj tata mój przyjechal i nie mialam czasu zajrzeć do Was... tata powiedział że musi coś kupić słodkiej niuni skoro już jest w domu, dziś jedziemy do hurtowni dziecięcej popatrzeć jeszcze raz na Pliko P3 (czyżby tata chciał zasponsorować??????), on mówi że chce kupić małej fotelik do samochodu 8-18 kg, ale taki co mi się podoba Maxi Cosi kosztuje 1400zł :szok::szok::szok::szok: trochę chyba przesada, a cena taka wysoka tylko dlatego ze to nowość i nie trzeba zapiać dziecka w pasach samochodowych

dziendobry:-)
Karolek dzis budzil sie co godz myslalam ze oszaleje :crazy: teraz padam z nog
pozatym pijemy juz kaszke owocowa 3 dni i bardzo dobrze sie Karolek czuje no i butelka pustoszeje w mig a porusza sie tez niezle wlsc bez przerwy sie rusza tylko jak spi to nie przewraca sie juz dookola no i oczywiscie za tydz lub dwa bedzie sam siedzial bo sie juz sam podnosi tylko jeszcze ma problem z rownowaga ,moj tata twierdzi ze Karol chce dogonic swoje rodzenstwo i tak mu sie spieszy :-D
a najlepsze jest to ze nie cierpi swojego tatusia odegra sie za te awantury w ciazy wcale nie chce na niego patrzec jak maz podchodzi do luzeczka to Karol sie obraca tylem :szok: na kolanach robi to samo odwraca sie jak maz sie do niego odezwie dobrze mu tak .
wczoraj zadzwonil i sie pytal czy pojade do tesciowej bo 1 maja tescia nie ma w domu wiec moge jechac[co oznacza ze jak jest w domu to nie moge tam jechac] nie zgodzilam sie tam smierdzi papierosami za mozna ducha wyzionac a tesciowa do mnie tez nie przyjezdza byla tylko raz jak sie urodzil karol szkoda gadac:wściekła/y:

a ja znowuż jestem do tyłu z czytaniem!! wczoraj tata mój przyjechal i nie mialam czasu zajrzeć do Was... tata powiedział że musi coś kupić słodkiej niuni skoro już jest w domu, dziś jedziemy do hurtowni dziecięcej popatrzeć jeszcze raz na Pliko P3 (czyżby tata chciał zasponsorować??????), on mówi że chce kupić małej fotelik do samochodu 8-18 kg, ale taki co mi się podoba Maxi Cosi kosztuje 1400zł :szok::szok::szok::szok: trochę chyba przesada, a cena taka wysoka tylko dlatego ze to nowość i nie trzeba zapiać dziecka w pasach samochodowych

dziuba przeczytaj tragedie zielono mi :no::no::no::-(, stracila 2ke dzieci, kiedy starte ciazy w 12tyg mozna jakos przezyc, nie wyobrazam sobie straty dziecka 11 miesiecznego dzieciatka, jego brat blizniak przezyl:tak: ale mogla starcic 3ke dzieci, niewyobrazalna stata i tragedia tej kobiety, kazdej matki co traci dziecko
warto zainwestowac w bezpieczenstwo dziecka, bo sa dla nas bezcenne, sensem zycia, po prostu nawet jak 1400 to dla ciebie wariacka cena, to przez pol roku odpusc sobie inne zakupy kupuj uzywane ciuszki na allegro ale ZAINWESTUJ w bezpieczenstwo:tak:bo to najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!

my mamy ten kolor TRAIL ale bez iso fix- duzy blad bo pasy sa bardzo niewygodne do zapiecia:dry:
takze nastepny tylko z iso fix i tez kolor TRAIL. inwestujemy w bezpieczenstwo naszych dzieci, bo nastepne dziecko planujemy za 2lata:tak:

Dziewczyny, Wy już myślicie o zmianie fotelika? :eek: Mojej młodej niedługo nóżki z tego maxi cosi zaczną wystawać... Ale jeszcze przxecież nie siedzi, więc 'starszego' fotelika nie można kupować chyba :S

Anja widzę,że macierzyństwo Ci się spoodbało..................:tak::tak::tak:

My będziemy zmieniać fotelik na jesień................................bo nie ma sensu kupować tego od8-18 kg.........my chcemy już kupić 9-36 kg.a tam jest w pozycji siedzącej więc Oliś musi podrosnąć i jakiś czas musi już stabilnie sam siedzieć, żeby nie obciążać nie potrzebnie kregosłupa
Maxi Cosi nie jest jedyną dobrą firmą, która ma wszystkie niezbędne atesty

Helenka nie pozwalaj jeszcze karolkowi siadać........4 miesiące to zdecydowanie za wcześnie.nawet jak robi to sam......trzeba jeszcze poczekać z miesiąc..mój Oli też sie wyrywa ale my mu nie pozwalamy...

reklama
Do góry