reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
tak on bez pieluchy ani rusz, teraz nawet zaczol sie usmiechac troche :-) ehhh....
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
zmieniliśmy miejsce :-) teraz wyleguje sie w naszym łożku ... chyba bardziej mu to pasuje bo widzi co robie.
e-stera
Fan(ka)
Biedny Wiktorek.......meczy sie....aż żal patrzeć na smutne oczka.niech szybko wraca do zdrówka

Nicolka jest śliczniusia

A ja kupiłam sobie tylko butki......a dla malego bluzkę, koszulę i spodenki.potem wkleję fotki
My też kąpiemy codziennie..............mały uwielbia kąpanie .przy ubieraniu i wycieraniu też nie protestuje.Olisiek też śpi z pieluchą:-)
A wieice ,że jak będzie już naprawdę ciepło to nie powinno się używac dla dzieci Oliwki po kąpieli, bo oliwka zatyka pory.......dodac do tego jeszcze gorąco i bedziemy miec nieciekawy efekt w postaci krostek

Nicolka jest śliczniusia

A ja kupiłam sobie tylko butki......a dla malego bluzkę, koszulę i spodenki.potem wkleję fotki
My też kąpiemy codziennie..............mały uwielbia kąpanie .przy ubieraniu i wycieraniu też nie protestuje.Olisiek też śpi z pieluchą:-)
A wieice ,że jak będzie już naprawdę ciepło to nie powinno się używac dla dzieci Oliwki po kąpieli, bo oliwka zatyka pory.......dodac do tego jeszcze gorąco i bedziemy miec nieciekawy efekt w postaci krostek
e-stera
Fan(ka)
A jutro są Zielone Świątki...w kalendarzu tak pisze
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a wogole to jak dlugo dzieciaczkom sie glowke oliwka smaruje ??? to czym smarowac cialko zeby sie nie wysuszalo ???
e-stera
Fan(ka)
Są lekkie emulsje np. z Emolium lub z Oilan.a głowki ja nie smarowałam nigdy Oliwką....używam szamponu nawilżajacego Emolium.
A kapiemy w Oilatum lub zamiennie w Emolium i już nie ma potrzeby używania oliwki, bo to 2w1
A kapiemy w Oilatum lub zamiennie w Emolium i już nie ma potrzeby używania oliwki, bo to 2w1
e-stera
Fan(ka)
Albi co do ząbków.....ja czuję takie chropowate i bardzo twarde
e-stera
Fan(ka)
Salik jeśli dziecko nie ma ciemieniuszki to sie nie smaruje oliwką.........
reklama
e-stera
Fan(ka)
Idziemy na spacerek, bo Oliś była dzisiaj tylko 2 godzinki z przerwami, bo od 12 pada.przestanie na trochę i znowu pada......teraz sie wypogodziło na dobre