reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pandi wykrochmal go;-).
Esti alez mały gentelman. Moj dzisiaj zjadł cały słoiczek ziemniaka ze szpinakiem + wypił 40 ml soku+80 ml wody. + 4 x 140 ml mleczka.

reklama
Est- Olis jest kapitalny a u tego fryzjera wyglada po prostu czadowo:-D
A ja dzis dalam malemu soczek marchwiowo jablkowy- 20 ml+20 ml wody i wszystko zwrocil:-(A sam soczek jablkowy jest okej. Nic innego jeszcze nie wprowadzilam

Dziubuś powiem ci szczerze, ze jakbym karmiła młodego z piersi to nic innego bym nie dała do 6 miesiaca.

Wiktor zjadl dzisiaj pol sloiczka jablka z dynia na drugie sniadanie a na obiadek caly sloiczek delikatnej marchewkito mu zdcydowanie bardziej smakowalo no i do tego mleko i duuuuzo herbatki a teraz na noc zjadl mleko i z kaszką jablkowa bo kleikami juz plul.

Oliwier w sobotę się zepsuł na spacerze....nie chce w gondoli jeździć..........na spacerze jak nie śpi to go muszę nosić...bo inaczej się drze jakbym ze skóry obdzierała.Wczoraj w dzień zrobiłam eksperyment.Poszliśmy na spacerek na 15 minut w spacerówce rozłożonej a płasko..piszczał z radości
Ale będę twarda i poczekam do końca maja............. na Dzień Dziecka do spacerówki przesadzę,:-D:-D:-D:-D bezie mila już 5, 5 miesiąca.więc git

wiktor uwielbia swoja spacerowke :-) spuszczam mu bude i parzy w niebo albo na drzewka jak w parku jestesmy.
Ogladałysie wiadomosci??? skatowany 5 miesieczny Oliwier !!! Zabiłabym takich rodzicow !!! Niewiadomo czy przezyje, połamane zebra, pęknieta czaszka i pełno siniaków. Rodzice twierdza ze spadł z wersalki.

reklama
Jutro na obiadek ma ziemniaczki ze szpinakiem ciekawa jestem co to bedzie, i kupilam mu jeszcze inna herbatke- malinowa z dzika roza od 4 miesiaca. Mam nadzieje ze malina go ie uczuli. Bo jak narazie pil tylko jablkowa z melisą- orzezwiającą sama bym ja piła :-D

Do góry