reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a kamilek narazie jadl tylko samo jablko ,sama marchewke i polaczone jablko z marchewka .po jablku sie krzywi strasznie ,marchewke lubi a miks jest mu obojetny. :-D.Agnieszka dopiero teraz zauwazylam ze mieszkasz w Katowicach

reklama
dziewczynny mojej małej wczoraj pod wieczór oczko łzawiło, a dziś rano miala bardzo zaropiałe to samo oko... to znaczy że ja troche pzrewiało wczoraj?? hmm, pewnie małej nie spodobało sie przymierzanie kiecek ślubnych i zmarzła bo zimno było jak wracałyśmy

ja kamilka nakarmie o 11.00 i wyjde na spacer .wroce do domu dopiero na 15 .00 na obiadek moj i kamila mleczko i potem do 19 mozemy znowu spacerowac bo kamil o tej porze je ..he he to tak samo jak u ciebie
a obiad masz juz gotowy .bo ja mam bigos zrobiony wroce to tylko podgrzeje i juz.tylko ziemniaki wczesniej obiore .jak maz wstanie to wstawi.

dziewczynny mojej małej wczoraj pod wieczór oczko łzawiło, a dziś rano miala bardzo zaropiałe to samo oko... to znaczy że ja troche pzrewiało wczoraj?? hmm, pewnie małej nie spodobało sie przymierzanie kiecek ślubnych i zmarzła bo zimno było jak wracałyśmy
Dziuba przemyj jej gotowana woda to oczko i wyplucz sola fizjologiczna to jej przejdzie.:tak:

akurat się obudzila, więc zaraz to zrobię, już się balam że to będzie coś poważnego. Dzięki Kasiu za radę!

Kamil mial od urodzenia problemy z oczkiem i potym mu zawsze przechodzilo .a niedawno bylam z nim dlugo na dworze i mial to samo co Twoja Martynka i tak zrobilam i mu przeszlo.jakby np popoludniu znow tak miala to zrob drugi raz to samo.

Witam sie z rana.
U mnie pogoda sie zepsula a mielismy isc sobie dzis na dzialeczke grilla zrobic:-(
Natalka wczoraj poszla spac o 22 ale jadla o 20 i myslalam ze obudzi sie o 4 na jedzenie a tu nic obudzila sie dopieroo przed 8 :szok::szok::szok: 12 godzin bez jedzenia.
wczoraj wogole byla ciezka do jedzenia moze dlatego ze bylo jej goraco.
Dziuba mozesz tez rumiankiem przemyc oczko, dziala odkazajaco

chcialabym wkleic zdjecia z komuni ale sa na kamerze a ja nie umiem zrzucic z kamery a mojego meza prosic o cos to tak miesiac bedzie zrzucal :-:)angry::baffled:

Solą fizjologiczną możesz kilka razy dziennie przemywać.......3, 4i ze 2 razy rumiankiem przemyj
Oliwier obudził sie po 24:baffled::baffled: i brykał do 1 w nocy.:no:.wstał potem o 6 cały szczęśliwy...teraz właśnie jest jego pora spania ale coś mu nie w głowie.
Jak wstanie to na podwórko spadamy..dzisiaj mężulo w domu wiec będe miała trochę czasu dla siebie :-):-)

reklama
no widzisz jeszcze rumiankiem sprobuj ,kamilek niemogl miec rumiankiem przemywanego oczka ,niewiem czy jest uczulony czy co ale jak mu wzielam rumiankiem to mu gorzej zaropialo i tak aa kazdym razem wiec przestalam ,a gotowana woda i sol fizjologiczna pomogly skutecznie

Do góry